4 Konyalı Galatasaray altyapısında

Konya Galatasaray Futbol Okullarında yetişen Konyalı 4 sporcu, Galatasaray altyapı seçmelerinde başarılı olarak, sarı kırmızılı camiaya adım attı.

Geçtiğimiz hafta sonu Galatasaray’ın Florya Tesisleri’nde yapılan altyapı seçmelerine katılan Konyalı sporcular performansları ile beğeni topladı. GS Altyapı Sorumlusu Fatih İbradi’nin bu oyuncuları beğendiği ve Florya’da çalışmalara başlaması için onay verdiği belirtildi.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Konya Galatasaray Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ali Atlantı, “Altyapı sorumlusu Fatih İbradi geçtiğimiz hafta bizi İstanbul’a davet etmişti. İbradi, bana futbol okulları içersinde en iyi yönetilen ve en iyi çalışan ekip olduğumuz için bize teşekkür etti. 4 gün bizi İstanbul’da Florya tesislerinde misafir etti. İstanbul’a kendi bünyemizde yetiştirdiğimiz 20 genç yeteneği götürdük. Bu sporcular 10 kişilik altyapı ekibi tarafından izlendi. Onur Duygulu, Furkan Atsan, Oğuzcan Garip, Kaan Yalçın performanslarıyla GS altyapı ekibinin beğenisini kazandı ve Florya’ya ilk adımı attı. Bu sporcuların eğitim durumları sporcu velileri ve Galatasaraylı yöneticilerin yapacağı görüşmeler sonrasında belirlenecek. Velilerin onay vermesi halinde bu 4 oyuncu eğitimlerine İstanbul’da devam edebilecek” dedi.
Daha önce de Galatasaray altyapısına Mert Yıldız’ı kazandırdıklarını hatırlatan Ali Atlantı, “Hatırlanacağı üzere Konya’mızdan daha öncede Mert Yıldız’ın Galatasaray’a girmesini sağlamıştık. Sonrasında 4 sporcunun birden seçmeleri başarı ile tamamlaması bizim için bir övünç kaynağı oldu. Konya Futbol Okulları üstlendiği misyonu en iyi şekilde yerine getirebilmenin haklı gururunu yaşıyor. Bundan sonra da yılmada çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri