4. haftaya olaylar damgasını vurdu

Futbol 1. Amatör Kümede 4. hafta geride kalırken yaşanan olaylar zorlu haftaya damgasını vurdu

Futbol 1. Amatör Küme’de 4. hafta geride kalırken yaşanan olaylar zorlu haftaya damgasını vurdu. Süper Grup’ta Statspor ve Bozkır Gençlerbirliği maçı yaşanan gerginliklere emniyetin yetersiz kalması nedeniyle tatil edilirken 1. Küme A grubunda oynanan İhsaniye Gençlerbirliği-Hakimiyetspor maçında ise Hakimiyetsporlu oyuncuların hakeme saldırması nedeniyle müsabakanın hakeme Elvan Öztürk maçı tatil etti. Sezonun 4. haftasında yaşanan bu olaylar centilmenliğe gölge düşürdü. Sporseverler bu tarz olayları sahalarda görmek istemediklerini ifade ettiler.

 

SÜPER ZİRVE ÇUMRA’NIN

 

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 4. hafta maçları sonunda Çatalhöyük Çumra Belediyespor grubun zirvesinde yer aldı. Yeşil-kırmızılı ekip son maçında sahasında Kuluspor ile 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. 1 maçı eksik olan Kuluspor ise puanını 7 yaptı ve liderin 1 puan gerisinde 3 basamakta yer aldı. 7 puanla 2. sırada yer alan Karapınar Belediyespor ise evinde Selçukspor ile 1-1 berabere kalarak rakibi ile puanları paylaştı. Selçukspor bu beraberlik sonrasında ilk puanını almış oldu ve 9. basamağa yükseldi. 4. sırada bulunan Kadınhanı Belediyespor deplasmanda Muhasebe Gençler’i 5-2 yendi. Haftayı puansız kapatan Muhasebe Gençlerspor 3 puanla 8. sırada yer aldı. Ereğlispor ise sahasında Maliyespor’u 2-1 yenerek puanını 7 yaptı ve haftayı 5. sırada tamamladı. Maliyespor ise henüz puanla tanışamadı ve grubun dibinden kurtulamadı. Statspor-Bozkır Gençlerbirliği maçı ise yarıda kaldı. Bu maçın sonucu yapılacak toplantı sonrasında belli olacak. Cihanbeyli Belediyespor ise haftayı bay geçen ekip oldu.

 

LADİK VE ÇUMRA SÜPER YOLUNDA

 

Süper Grupta olduğu gibi 1. Amatör Kümede de haftaya olaylar damgasını vurdu. Spora yakışmayan görüntülerin yaşandığı İhsaniye Gençlerbirliği-Hakimiyetspor maçı yarıda kaldı. Hakem Elvan Öztürk kendisine yapılan saldırıdan dolayı mağdur olurken Hakimiyetspor yönetimi ise kendini savundu. A grubunda bu olaylar yaşanırken zirve Ladikspor’un eline geçti.  Bu grupta Ladikspor sahasında Akşehir Gençlikspor’u 5-1 yendi.  Yeni Meramspor ise 3-0 öne geçtiği maçta Akşehir Belediye Kültürspor ile 3-3 berabere kaldı. Akşehir Endüstrispor ise haftayı maç yapmadan kapattı. B grubunda ise zirve İçeri Çumra Belediyespor’un elinde. Sarı-yeşilli ekip deplasmanda ilk 3 haftayı firesiz kapatan Seydişehir Gücü’ne konuk oldu. Çumra ekibi bu maçı 2-0 kazanarak rakibinin unvanını ve zirveyi elinden aldı. Grup 3.’sü Araplarspor ise Başakspor’u 4-2 ile geçti ve puanını 5 yaptı. Derespor ise sahasında Karapınar Esnafspor’u 1-0 ile geçti. 

 

FERHAT TÜRKOĞLU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri