3’üncü Karatay Lavanta Günleri büyük ilgi gördü

Karatay Lavanta Bahçesi, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Karatay Lavanta Günleri”ne ev sahipliği yapıyor. Lavanta tarlalarının büyüleyici manzaraları ve etkinliklerle dolu bu festival, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi görüyor.

Karatay Lavanta Bahçesi'nin karşısında Karatay Belediyesi tarafından oluşturulan etkinlik alanında birçok firma açtıkları stantlarda el sanatlarını icra etti. Etkinlik alanına gelen vatandaşlar ve çocuklar, oyun alanları ve sahne gösterileriyle eğlenceli vakit geçirdi. Karatay Belediyesi’nin standına uğrayan vatandaşlar ise Lavanta Bahçesi’ndeki lavantalardan üretilen dondurma ve gazozun tadına bakma fırsatı bulurken yine lavantadan üretilen reçel, lokum, kolonya, sabun, krem, tohum ve yağlardan temin etme imkanı da buldu.

ÇOCUKLAR İÇİN BİRÇOK ETKİNLİK VARDI

Lavanta Günleri’nde çocuklar için ayrıca Yıldız ile Mercan çocuk tiyatrosu, Toti ile Poti çocuk tiyatrosu, Tahta Bacak, palyaço gösterileri, ilizyon show, buble show, pandomim gösterisi ve yarışma programlarının yanı sıra birçok etkinlik düzenlendi.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Karatay Lavanta Günleri’ne katılan vatandaşlar, etkinliği çok beğendiklerini ifade ederek, organizasyon dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık, AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri; Karatay Lavanta Günlerinde stant kuran firmaları tek tek ziyaret etti.

LAVANTA BAHÇEMİZ VE ETKİNLİKLERİMİZ SİZLERLE GÜZEL

“Lavanta Bahçemiz ve etkinliklerimiz hemşehrilerimizle güzel” diyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Lavanta Günlerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Hasan Kılca; “Lavanta bahçemize binlerce hemşehrimiz ziyarete geliyor ve hoşça vakit geçiriyorlar. Bahçemizde birçok alanda fotoğraf çekim alanlarımız mevcut. Türkiye’nin en büyük lavanta bahçesini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 340 bin metrekare lavanta bahçemizin hemen karşısında gül bahçemiz, piknik bahçemiz, hobi bahçelerimiz var. Ata tohumu üretim yerimiz de burası. Tüm bu faaliyetlerimizle bölge adeta üretim tesisi oldu. Bu yıl da eşsiz lavanta manzarasını, geleneksel hale getirdiğimiz etkinliklerle dolu “lavanta günleri” ile buluşturuyoruz. Lavanta Günlerimizde çocuklarımız için de çok güzel etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımız oyun alanlarında doyasıya eğleniyorlar. Bizler hemşehrilerimiz için çalışmaya, yanında olmaya ve Karatay’ımızın güzelliğine güzellik katmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri