3’te 3 bu kez olsun

Konyaspor uzun süreden beri hasret olduğu 3 maçlık galibiyet serisi hasretini Göztepe karşısında dindirmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip sezon başında buna çok yaklaşmıştı ancak Adana Demirspor beraberliği ile yine bu hedefine ulaşamamıştı

İttifak Holding Konyaspor sezonun 12. hafta maçında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Son iki maçını kazanan yeşil-beyazlı ekip İzmir deplasmanına seriyi 3’te 3 yapmak için gidecek.

Lige müthiş bir başlangıç yaparak başlayan Konyaspor galibiyet serisini ilk kez 3’te 3 yapmak istiyor.

Sezon başında Sivasspor ve Başakşehir’i yenen yeşil-beyazlı ekip Adana Demirspor deplasmanında rakibi ile berabere kalarak bu şansını kaybetmişti.

Kayserispor ve Fenerbahçe’yi yenen Konyaspor Göztepe deplasmanında 3’te 3 hedefine ulaşmanın planlarını yapıyor

Yeşil-beyazlı ekip, geçen sezon 4 kez iki maçlık seriler yakaladıktan sonra oynadığı maçlarda galip gelemedi. Temsilcimiz, Nisan 2016 tarihinden bu yana üst üste 3 maç kazanamıyor.

Anadolu Kartalı, son olarak Aykut Kocaman yönetiminde 3. olduğu 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında 3 maç ve üzeri galibiyet serisi yakalamıştı. Sonraki sezonlarda ise en fazla iki maçlık serilere imza atıldı.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Konyaspor, Süper Lig’in 12.haftasında deplasmanda Göztepe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yapılan antrenmanla başladı.

Konyaspor’da, Göztepe hazırlıkları başladı.

Konyaspor, Süper Lig’in 12.haftasında deplasmanda Göztepe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, takımdan ayrı çalışan ve tedavilerine devam edilen Sokol Cikalleshi, Amir Hadziahmetovic, Ahmed Hassan yer almadı.

Salonda yapılan aktivasyon çalışması ile başlayan antrenman, sahada 4’e 1 topla oyun ve dönüşümlü olarak gerçekleştirilen topla çalışmalarla devam etti.

Futbolcular, antrenmanı çift kale maç ile tamamladı. Konyaspor’da, Göztepe maçının hazırlıkları bugün yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri