34 maçta 23 hakem düdük çaldı

Konyaspor’un, Bank Asya 1. ligde oynadığı 34 maçta, toplam 23 ayrı hakem düdük çaldı.
Yeşil-beyazlı takımın 11 karşılaşmasında ise aynı hakemler görev yaptı. İstanbul bölgesi hakemi Süleyman Abay ve Çankırı bölgesinden Fethi Serkan Koçak Konyaspor’un 3’er maçını yönetti. Kartallar, Süleyman Abay ile çıktığı 3 maçı da kazandı. İstatistiklere göre, Süleyman Abay, Kartal’ın bu sezon 9. haftada iç sahada oynadığı ve 2-0 kazandığı Mersin İdman Yurdu, yine iç sahada 15. haftada Samsunspor'u 2-1 mağlup ettiği ve 30. hafta da Bolu deplasmanında 1-0 galip geldiği maçlarda görev yaptı. Yeşil-beyazlılar, Abay ile çıktıkları 3 maçta 5 gol attı ve kalesinde ise 1 gol gördü. Fethi Serkan Koçak ise, deplasmanda Bucaspor ve Hacettepe, iç sahada da Adanaspor maçlarında görev yaptı. Konyaspor bu maçlarda; Bucaspor’a 3-1 yenildi. Hacettepe’yi 1-0 yendi ve Adanaspor ile de 0-0 berabere kaldı.
Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu istatistiklerine göre, Konyaspor’un iç sahada Altay ve deplasmanda Orduspor ile oynadığı maçlarda Serkan Çınar, dış sahada Kartalspor ve içeride Hacettepe maçlarında Aytekin Durmaz düdük çaldı. M. İlker Coşkun ise, iç sahadaki Orduspor ve Boluspor maçlarını yönetti. Barış Şimşek dış sahada ki Karabükspor iç sahadaki Kocaelispor maçlarında düdük çaldı. Kartal’ın; deplasmanda oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Erciyesspor ile yaptığı maçların hakemi ise Zafer Demir.. Koray Gençerler , Konyaspor’un deplasmandaki Adanaspor ve iç sahadaki Rizespor maçlarında, Taner Gizlenci: iç sahada Karabükspor ve deplasmanda Giresunspor, karşılaşmasında orta hakem olarak görev yaptı.. Erciyesspor maçıyla birlikte son hafta İzmir deplasmanında yapılan Altay maçını da Mürvet Sezer yönetti.
Konyaspor’un diğer maçlarında ise şu hakemler görev yaptı. Mersin İdmanyurdu: Mete Kalkavan. Kocaelispor: Mustafa Öğretmenoğlu. Kartalspor: Erbay Aldemir. Karşıyaka (iç saha): Halis Özkahya. Karşıyaka (deplasman): Özgür Yankaya. Çanakkale: Gökhan Güneşer. Altay: Suat Arslanboğa. Çanakkale (deplasman): Selçuk Dereli. Rizespor: Serkan Akarca. Gaziantep BŞ: Yunus Yıldırım. Samsunspor-Konyaspor: M. Kamil Abitoğlu. Konyaspor-Giresunspor- Bünyamin Gezer. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri