32 yıl sonra Allen ve Gates... Aynı poz...

Microsoft’un kurucuları Paul Allen ve Bill Gates, 1981′de verdikleri pozu yineledi. İşte o fotoğraf…

İş dünyasının acımasız rekabet ortamı içinde bazen aralarının bozulduğu düşünülse de arkadaşlıklarını koruyan Bill Gates ve Paul Allen, 1981 yılında çekilen ve kendileriyle özdeşleşen kareyi yeniden canlandırdı.

Paul Allen, 2011 yılında yayımlanan ‘Idea Man’ adlı otobiyografisinde, Bill Gates’in Microsoft’un CEO’su Steve Ballmer ile anlaşarak şirketteki hissesini düşürmek istediğini belirtmiş ve diğer suçlamalarda da bulunmuştu. Kitabın piyasaya sürülmesinin ardından aralarının düzelmeyeceği düşünülen Gates ve Allen, ABD’nin Seattle kentindeki Living Computer Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte bir araya geldi.

İki isim, arkadaşlıklarının düzeldiğini, 1981’de çektirdikleri fotoğrafı canlandırarak kanıtladı. Microsoft’un ilk patronları, 1981 yılında MS-DOS işletim sisteminin lisansını IBM’e verdikleri zaman bu büyük anlaşmanın anısına tarihi bir poz vermişti.

Living Computer Müzesi’nde dün bir araya gelen ikili, 32 yıl öncesine ait karede bir araya geldi. Gates, eskisi gibi günlük kıyafetleriyle belirirken, Allen takım elbisesinden yine vazgeçmemişti. Allen, fotoğrafı tweet'lemeyi de unutmadı.

 

Living Computer Museum’da eski dostu Bill Gates ile yeniden bir araya gelen Allen, 1981′deki fotoğrafın aynısını çekmeyi teklif etti. Sonuç ise aşağıdaki gibi oldu…

Duruş pozisyonlarından ellerini koydukları yere kadar aynı enstantaneyi kurgulayan Allen ve Gates, 32 yıl sonra aynı pozu vermiş oldu. -NTVMSNBC

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri