30 yıllık muhtar yeniden seçildi

Karaciğan Mahallesi’nin 30 yıllık muhtarı Hüseyin Tekkaymaz, mahallelilerin desteği ile 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden muhtar oldu.

Karaciğan Mahallesi’nin 30 yıllık muhtarı Hüseyin Tekkaymaz, mahallelilerin desteği ile 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden muhtar oldu. En yakın rakibinin iki katından fazla oy alan Muhtar Hüseyin Tekkaymaz, Konya Aktüel Youtube Kanalı’nda yayınlanan “Konya etliekmeği nasıl olur?” ve “Konyaspor anıları” ile vatandaşların ilgi odağı haline gelmişti.

HİÇ AYRIM YAPMAM

1989 yılında mahallelilerin ısrarları ile muhtar olan Tekkaymaz, “Çok hizmetler yaptık. 1989’da ilk görevi aldığımda mahallemizin altyapısı bozuktu. Çok evlerde lağım yoktu. Sokaklarımızın üçte ikisi asfaltsızdı. Bu işe gönül verdik. Zaten muhtarın aldığı para felan yoktu. Paraya ehemniyet veren biri değilim. Şimdi asgari ücret veriliyor, şartlar düzeldi. Rakipler çıktı. Eğer o mahallede sevilmezsen hemen orada o işi bitireceksin. Beni de mahallede çok severler. 30 yıldır şu mahallede muhtarlık hususunda 5 kişiyi kırmamışımdır. Mahalleli arasında hiç ayrım yapmam. Sağcıymış, solcuymuş, komünistmiş, muhtarlık ofisi kapısından girdimi benim karşımda hepsi aynıdır” ifadelerine yer verdi.

RAKİPLERİNE FARK ATTI

Daha önce karşısına rakip çıkamayan Tekkaymaz’ın bu seçimlerde 3 rakibi bulunuyordu. Muhtar Tekkaymaz ve rakiplerinin aldığı oy rakamları ise şu şekilde: “Hüseyin Tekkaymaz 1569. Senem Bozdağ 738. Mehmet Eratıcı 503. Mehmet Arıcı 313.”

HÂLİD ŞEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri