30 bin taraftar çağrısı havada kaldı

Konyaspor taraftarının Antalyaspor maçı öncesi başlattığı 30 bin Konyasporlu kampanyası havada kaldı. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile birlikte teknik direktör İlhan Palut ve futbolcular video ile taraftara çağrıda bulunmuştu

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Antalyaspor'u 1-0 yenen Konyaspor'da taraftar beklentisi yine hayal kırıklığı yaşattı. Bu maç öncesi hafta içi 30 bin Konyasporlu sloganıyla başlatılan sosyal medya kampanyası stadyumu doldurmaya yeterli olmadı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarla büyük ilgi gören bu çalışma ne yazık ki stadyumdaki seyirci sayısına yansımadı.

Antalyaspor maçı öncesi taraftarlarla birlikte Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, teknik direktör İlhan Palut ve futbolcular video ile taraftara çağrıda bulunmuştu. Ancak yapılan tüm çağrılar sonucunda antalyaspor maçına 7 bin kişinin geldiği ifade edildi.

Yeşil-beyazlılarda mücadelede taraftar sayısı, beklentilerin çok altında, tek haneli rakamlarda kaldı.

Konyaspor Kulübü mücadeleyi yaklaşık 7 bin taraftarın izlediğini duyurdu.

Tribünlerdeki 7 bin taraftar maç boyunca verdikleri destekle galibiyette önemli paya sahip oldu.

Zirve yarışından kopmak istemeyen Konyaspor, kendi sahasında oynadığı Antalyaspor maçından zaferle ayrılırken, maça gelen taraftarlar takımlarına verdikleri desteğin karşılığını son dakikada aldı. Tribünlerin tamamı dolmasa da zorlu Antalya maçında stadyumda yerlerini alan yeşil-beyazlı renklere gönül veren taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarını desteklerken maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Konyaspor kulübü de 90 dakika boyunca takımlarını yalnız bırakmayan taraftarların fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak maça gelen taraftarlarına jest yaptı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri