30 Ağustos Zafer Bayramı Tüm Yurtta Kutlanıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde de çeşitli etkinlikler ile kutlandı.    Kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Kaymakamlık,...

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde de çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

    Kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Kaymakamlık, 5. Kolordu Komutanlığı ve Çorlu Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı'na konulmasının ardından tebrikat töreni için Kaymakamlık binasına geçildi. Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen törende Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; resmi kurum, askeri erkân, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin tebriklerini kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı Omurtak Caddesi'nde yapılan etkinlikler ile devam etti. Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, tören aracı ile halkı ve tören kıtalarını selamladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından Çorlu Belediyesi Halk Oyunları Ekibi halk oyunları gösterisi sergiledi.

    Kutlamalar, askeri bandonun Cumhuriyet Parkı'nda vereceği halk konseri ile devam edecek. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri