‘30 Ağustos yüzyıldır mazlumların umududur’

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Büyük Zafer’in 102’inci yıldönümünde kahraman ecdadımızı rahmet, şükran ve minnetle anıyor, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum” diye konuştu.

26 Ağustos 1922 tarihinde başlattığı Büyük Taarruzu dört gün sonra Dumlupınar’da büyük bir zaferle sonuçlandıran asil ve kahraman ecdadımızın şanlı tarihine bir büyük zafer daha eklediğini ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Büyük Zafer’in 102’inci yıldönümünde kahraman ecdadımızı rahmet, şükran ve minnetle anıyor, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Bu destansı zafer, Türk milletinin yeniden ayağa kalkışının da ötesinde şahlanışının adıdır. Milletimiz, yokluk ve imkânsızlıklarla kazandığı bu zaferle 1071 Malazgirt’te bize yurt kılınan bu toprakların kıyamete kadar vatan olarak kalacağını adeta tescil etmiştir. Aziz milletimiz, bu cennet vatanda, ay yıldızlı bayrağının gölgesinde, asla boyunduruk kabul etmeyeceğini bir kez daha göstermiş ve bununla da tüm mazlum milletlere örnek olmuştur. Bu çerçevede 30 Ağustos Zaferi bugün dahi, Gazze ve Filistin başta olmak üzere tüm o mazlumların umudu olmaya devam etmektedir. 15 Temmuz ihaneti de gösterdi ki o günkü iman ve özgürlük aşkı bugün bu milletin kalbinde hala dipdiri yaşamaktadır. Tüm bu düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal’i ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri