3 puana mecburuz

Konyaspor Başkan Yardımcısı Zeki Çimen, yarın oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmaya mecbur olduklarını belirterek, Bir sezonun yükünü kaldıracak bir bir maç olacak dedi

Konyaspor Başkan Yardımcısı Zeki Çimen, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan rövanşı alacaklarını ve bütün güçleri ile bu maçı kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi. Bir sezonun yükünü taşıyacak bir maça çıkacaklarını söyleyen Çimen, “Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz” dedi. Konyaspor Başkan Yardımcısı Zeki Çiman, Hayati bir maç olarak baktıkları Büyükşehir Belediyespor maçında tek düşüncelerinin galip gelerek geçtiğimiz hafta iç sahada kaybedilen puanları telafi etmek olduğunu söyledi. Beklenmeyen Gaziantepspor yenilgisi nedeniyle önemli bir avantajı kaçırdıklarını bildiren Çimen, “O maçı kaybedince bu hafta sonu oynayacağımız Büyükşehir Belediyespor karşılaşması daha önemli hale geldi. Bana göre bir sezonun yükünü taşıyacak bir maç olacak. Lig haftalar ilerledikçe alt sıralarda bulunan takımlar için daha zor ve kritik bir hal alıyor. Bizde bu durumdan kurtulmak için Büyükşehir Belediyespor maçını dönüm noktası olarak kabul ediyoruz ve kazanmaktan başka bir sonucu kesinlikle düşünmüyoruz. Takımımızın havası oldukça iyi. Geçtiğimiz hafta yenilgiyi bu deplasmandan galibiyetle dönerek telafi edeceğiz. Bu konuda teknik heyet ve futbolcularımıza inancımız tam. Biz elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. İnşallah Konya’ya galibiyetle döneceğiz. Dönmememiz için de hiçbir sebep yok” diye konuştu.

CİHAN: ZOR, AMA KAZANACAĞIZ
Konyaspor’un başarılı oyuncusu Cihan Haspolatlı, yarın deplasmanda oynanacak Büyükşehir Belediyespor maçı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Zorluk derecesi yüksek ve oldukça da önemli bir maça çıkacağız. Bunun bilincindeyiz. Geçtiğimiz hafta istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve sonucunda da hesapta olmayan bir yenilgi aldık. Gaziantepspor mağlubiyeti sonrası Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının önemi bir kat daha arttı. Deplasmanlarda iyi futbol oynadığımız bir gerçek. Bu maçtan da öncelikli hedefimiz galibiyet. Ama kazanamıyorsak ta kaybetmemek ve alınacak bir puan bile çok kıymetli. Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını iyi bir sonuçla kapatarak milli maç arasına moralli girmek ve ilerleyen haftalar öncesi kafa olarak da rahatlamak amacındayız. Bu kadronun bunu başaracağına inanıyorum” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri