3 puana mecburuz

Pazar günü Karabüksporla zorlu bir 90’a çıkacak olan Konyaspor’da hedef galibiyet olarak belirlenirken, yeşil-beyazlılar bugün yapılacak antrenmandan sonra karayoluyla Karabük’a gedecekler

Bank Asya 1. Lig’de ilk iki sıraya girerek Turkcell Süper Lig’e yükselmenin hesaplarını yapan, ancak ikinci yarıda başarısız sonuçlar alarak taraftarlarını üzen Konyaspor’da Karabükspor maçının hazırlıkları galibiyet için yapılıyor. Geçtiğimiz pazar günü iç sahada Orduspor ile berabere kalmasına karşın ilk iki umutlarını kaybetmeyen yeşil-beyazlılar lider Karabükspor ile Pazar günü oynanacak maçın hazırlıklarını dün yapılan tek çalışma ile sürdürdüler.. Dün Tatlıcak tesislerinde, teknik direktör Fuat Yaman yönetiminde yapılan antrenmana tüm futbolcular katılırken, futbolcuların moral olarak düzeldikleri ve sadece Karabükspor maçını düşündükleri belirtildi. Yeşil-beyazlılar, dün gerçekleştirilen antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışmanın yanısıra Karabükspor maçının taktiği ve tertibini de denediler. Karabükspor maçı için bugün sabah bir çalışma daha yapacak olan yeşil-beyazlılar, öğle yemeği ve Cuma namazının ardından karayoluyla Karabük’e hareket edecekler. Zalise otelde kampa girecek olan Konyaspor’da Karabükspor maçının sona çalışması Cumartesi günü yapılacak.

Öte yandan, Pazar günü deplasmanda lider Karabükspor ile sezonun belki de en zorlu 90 dakikasına çıkacak olan Konyaspor’da gözler galibiyetten başka bir şey görmezken, yeşil-beyazlı ekibin lider karşısına farklı bir takımla çıkacağı ve bugüne kadar forma şansı bulamayan oyuncularla galibiyet arayacağı öğrenildi.
MAÇIN HAKEMİ BARIŞ ŞİMŞEK
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bank Asya 1.Lig’in 24.haftasında 28 Şubat Pazar günü deplasmanda lider Kardemir D.Ç.Karabükspor ile oynayacağımız maçta Trabzon Bölgesi’nden Barış Şimşek’i görevlendirdi. Bank Asya 1.Lig’de 24.hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre; 28 Şubat Pazar günü saat 13:30’da Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanacak Kardemir D.Ç.Karabükspor-Konyaspor karşılaşmasında Trabzon bölgesi hakemi Barış Şimşek düdük çalacak. Şimşek’in yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Özgür Fatih Kalaycı yaparken, maçın dördüncü hakemi Mustafa Başkan. Bank Asya 1.Lig’de 24.haftanın maçları ve görev yapacak hakemler şöyle: 27 Şubat Cumartesi Saat 13:30 Kocaelispor-Altay: Mürvet Sezer 28 Şubat Pazar Saat 13:30 Mersin İdman Yurdu-Kayseri Erciyesspor: Özgüç Türkalp Saat 13:30 Hacettepe Spor-Giresunspor: Gökhan Güneşer Saat 13:30 Orduspor-Kartalspor: Taner Gizlenci Saat 13:30 Çaykur Rizespor-Gaziantep B.Ş.Bld.Spor: Hüseyin Sabancı Saat 13:30 Boluspor-Samsunspor: Hakan Ceylan Saat 13:30 Kardemir D.Ç.Karabükspor-Konyaspor: Barış Şimşek Saat 13:30 Karşıyaka-Dardanelspor: Fethi Serkan Koçak 1 Mart Pazartesi Saat 20:00 Adanaspor-Bucaspor: Aytekin Durmaz
KONYASPOR’A MORAL YEMEĞİ
Sağlık Kasabası Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çiçek, Konyaspor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve oyunculara bir moral yemeği verdi. Kardemir D.Ç.Karabükspor maçı başta olmak üzere kalan haftalarda yeşil-beyazlı ekibe başarı dileyen Çiçek, Konyaspor'un Süper Lig'e çıkacağına inandığını söyledi.
Sağlık Kasabası Belediye Başkanı Mehmet Çiçek'in ev sahipliğini yaptığı ve Kızılören Konağı'nda verilen yemeğe Başkan Bahattin Karapınar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Taştekin, İkinci Başkan Ömer Atiker, Başkan Yardımcıları Süleyman Işıkçeviren, Mustafa Küçüksöker, Ekrem Coşkun, Cengiz Yönet, As Başkanlardan Hasan Kulaksız, Mehmet Ali Acar, Fethi Büyükbalta, Yusuf Selek, Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer Ünal, Erol Ilgaz, Abdurrahman Gürbüz, Mehmet Soylu, Cafer Tayyar Şahin, Ömerül Faruk Özer ve Selçuk Buğdaycı, Teknik Direktör Fuat Yaman ve ekibi ile futbolcular katıldı.
Oldukça samimi bir ortamda yenilen yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı  Mehmet Çiçek, Konyaspor'un Konya'nın önemli bir değeri olduğunu belirtirken, zor ve çetin şartlarda devam eden mücadelelerin sonrasında başarılı olarak hak ettiği yere Süper Lig'e döneceğine inandığını ifade etti ve Kardemir D.Ç.Karabükspor maçı ve kalan maçlarda başarılar dileğinde bulundu. Sağlık Kasabası Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çiçek'e teşekkür eden Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar'da, kalan 11 haftayı en iyi şekilde değerlendirip Konyaspor'u Süper Lig'e taşıyarak tüm Konyalıları sevindireceklerine inandığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri