3 puan hesapları

Pazartesi günü Trabzonspor’u ağırlayacak olan Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları yoğun bir şekilde sürerken, teknik direktör Ziya Doğan, futbolcuların morallerini yüksek tutmanın çabasını gösteriyor
Spor Toto Süperi ligde yeni bir çıkış arayan Konyaspor’da, Pazartesi akşamı Trabzonspor ile iç sahada oynanacak maçına hazırlıkları devam ediyor.. Yeşil-beyazlı kulübe, Antalyaspor maçında taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle 15 bin TL para cezası verildi. 
Çarşamba akşamı oynanan ve Bucaspor’a tek golle yenilerek Ziraat Türkiye kupasına veda eden ve o karşılaşmanın ardından ara vermeden Trabzon hazırlıklarına başlayan Konyaspor’da, önceki akşam Tatlıcak Tevfk Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya tüm oyuncular katıldı. Dün de akşam saatlerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Kartallar, bugün de taktik çalışacaklar ve akşamda tesislerde kampa girecekler. Konyaspor’da, Trabzonspor maçı hazırlıkları Pazar günü ter idmanıyla sona erecek.  
Ligde, geride kalan 9 hafta da 6 puan alan ve 17. sırada bulunan Konyaspor’da hedef, Trabzonspor’u yenerek galibiyetle yeniden buluşarak moral ve güven tazelemek. Yeşil-beyazlı takımda, kırmızı kart cezasını tamamlayan Emre Toraman bu karşılaşmada takımdaki yerini alırken, Bucaspor ile yapılan kupa maçında kırmızı kart gören Montano forma giyemeyecek.
Öte yandan, Trabzonspor maçının biletleri de satışa çıktı.. Futbolseverler, Pazartesi akşamı yapılacak maçı kale arkası tribünlerden 7,5 lira, kapalı tribünden 75 lira ve diğer tribünlerden ise 20 lira ödeyerek izleyebilecekler. Biletler, biletx firmasının gişelerinden temin edilebilecek.
Ligin 9. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelen ve rakibine tik golle yenilen
KONYASPOR’A 15 BİN TL CEZA
Konyaspor’a, adı geçen maçta taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle Disiplin Kurulunca 15 bin lira para cezası verildi.. Kurul, aynı maçta taraftarları olay çıkartan ve Konyaspor otobüsüne saldırarak camlarını kıran Antalyaspor’u ise 75 bin lira ile cezalandırdı. Bucaspor’a ihtar ve Sivasspor antrenörü Hayati Soydaş’a da 3 maç ceza veren kurul, Kurul ayrıca Karabükspor’u 30, Beşiktaş’ı 10, Fenerbahçe’yi 22 bin 500 ve Galatasaray’ı ise 20 bin lira ile cezalandırdı.
TRABZON GALİBİYETE GELİYOR
Trabzonspor’da asbaşkanlık görevini de sürdüren genel sekreter Hasan Yener, kulüplerde başarının temel unsurunun istikrar olduğunu, her şeyin güzel gittiği bir ortamda istikrarın devam etmesi gerektiğini söyledi. Trabzonspor’un ligin en kaliteli kadrosuna sahip olduğunu savunan Yener, şunları söyledi: “Ligin son 3 haftasını galibiyetle kapatarak bir çıkış yakaladık. Önümüzde Konyaspor, Galatasaray ve Bursaspor ile karşılaşacağımız zorlu bir maç dönemi var. Bu arada Ziraat Türkiye Kupası maçı da oynayacağız. Bu dönemde aynı sonuçları ve istikrarı devam ettirmek istiyoruz. Trabzonspor’un bu yıl hedefi zirvedir. Bu hedefimizi gerçekleştirecek bir kadroya sahibiz. Öncelikli olarak Konyaspor maçını düşünüyoruz. Konyaspor yaralı bir takım ve bizim maçımıza da kazanmak için çıkacak. Kolay bir maç olmayacak, ama kazanmak zirve yarışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.
Öte yandan, Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, bu maçın kadrosunda yer almayacak.. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan duyuruda, Colman'ın, ameliyatla erken doğum yapacak eşinin yanında bulunmak için ülkesine gittiği, Konyaspor maçı kadrosunda yer almayacağı belirtildi. Açıklamada, sarı kart cezalısı Cale ile şehri izinsiz terk eden Teofilo'nun da Konya'ya götürülmeyeceği kaydedildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri