3 puan hakkımızdı

Yeşil-beyazlı ekibin 3 futbolcusu Mustafa Er, Oğuzhan Bahadır ve Cihan Haspolatlı, beraberliğe üzüldüklerini, maçın hakeminin de yüzde yüz bir penaltılarını vermediğini, emeklerinin boşa gittiğini söylediler

Konyaspor’un 0-0 berabere kaldığı Sivasspor maçından sonra görüşlerini açıklayan futbolculardan Mustafa Er, Oğuzhan Bahadır ve Cihan Haspolatlı, iyi mücadele ettiklerini ve kazanma adına her şeylerini ortaya koyduklarını, ancak gol atamadıkları için de 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını söyledi. 3 futbolcu da, hakemin yüzde yüzlük bir penaltılarını vermediğini belirterek, emeklerine yazık olduğunun altını çizdiler.
MUSFAFA ER: GALİBİYET HAKKIMIZDI
Oynadığımız oyunun hakkı galibiyetti. Özellikle son 15 dakikada çok net pozisyonlara girdik. Maalesef olmadı. Ama bu mücadelemizi ve oyun isteğimizi biraz daha yukarı çekebilirsek sezonu rahat bir şekilde bitireceğimize inanıyorum. Maçın bu sonuçla bitmesi açıkçası bizi üzdü. Kazanabilirdik. Özellikle son 15 dakikada çok net gol pozisyonlarına girdik. Maalesef olmadı. Sivasspor’un da gücü belli ve önemli bir hedef peşinde koşuyorlar. Onlarda iyi mücadele ettiler. Tribünlerdeki taraftarlara iyi, seyir zevki yüksek, keyifli bir mücadele izlettirdiğimizi düşünüyorum. Oynadığımız oyunun hakkı galibiyetti. Onu alamadık. Bu nedenle çok üzgünüz. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bu puan kayıplarını önümüzdeki haftalarda telafi ederiz. Ama bu mücadelemizi ve oyun isteğimizi biraz daha yukarı çekebilirsek sezonu rahat bir şekilde bitireceğimize inanıyorum. Penaltı pozisyonuna gelince, biz penaltı diye düşünüyoruz. Ama hakemin o an ki görüş açısından mı bu penaltıyı verip vermediğini bilmiyoruz. Bana göre penaltı ve kırmızı karttı. İlk yarıda bana yapılan çok sert bir faul vardı. Ona kart bile vermedi. Oyuncu daha sonra sarı kart aldı. Orada kart verseydi aynı oyuncu ikinci sarı karttan atılacaktı. Hakemin takdiri. Herkes hata yapabiliyor. Ama son haftalara girildi ve ben daha dikkatli olmaları gerektiğini düşünüyorum.
OĞUZHAN: KAZANMAK İSTİYORDUK
Sivasspor karşısında maça galibiyet için çıktık ve sonuca gidecek pozisyonlara da girdik. Ancak golü bulamadık. Bana göre net bir penaltımız verilmedi. Ama alınan puanın kötü olmadığını düşünüyorum. Artık her maçımız final. Bizim için bu saatten son rakibin kim olduğu ve hangi konumda bulunduğu fark etmiyor. Alt sıralardan kurtulmak için rakip kim olursa olsun kazanmak zorundaydık. İyi maç oldu. Her iki takımında pozisyonları var. Kazanmak istiyorduk ama başaramadık. Ama alınan puanın da kötü olmadığını düşünüyorum. Artık her maçımız final. Oynayacağımız maçlardan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız. Buna inanıyoruz. Cihan’ın düşürülmesine rağmen verilmeyen penaltıyla ilgili arkadaşlarla içeride konuştuk. Penaltı pozisyonunu uzaktan çok net göremedim. Televizyondan tekrarını izledik. Herkes yüzde yüz penaltı olduğunu söyledi. Bünyamin Gezer hocamız iyi hakem. Fakat Trabzonspor, Denizlispor ve Sivasspor maçımızda üç penaltımızı vermedi. Kasıtlı olduğunu düşünmüyoruz ama biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Çünkü bizim için son haftalara girildiğinde yarım puan bile çok önemli ve telafisi olmayan bir dönemdeyiz. Bundan sonra daha dikkatli olmalarını istiyoruz.
CİHAN: 3 PUANA OYNADIK
Hiçbir zaman beraberlik için oynamadık. Hakem maçın son bölümlerindeki penaltımızı vermiş olsaydı konuşulanların hiçbirisi konuşulmayacak ve biz de bu kadar üzülmeyecektik. Emeğimize yazık oldu. Takım olarak gerçekten çok iyi mücadele ettik. Maçlarda çok daha önceden böyle oynamamız gerekiyordu. Zaman zaman bu iyi mücadeleyi gösteriyoruz. Bizim için ve Sivasspor için çok önemli bir maçtı. Orta sahada rakibi çok iyi kapattık. Uzun toplara mecbur ettik. Çok gol pozisyonuna giren tarafta bizdik. Şanssız pozisyonlarda verdik. Ama maçın son bölümündeki penaltıyı hakem vermiş olsaydı bunların hiçbirini konuşmamış ve üzülmemiş olacaktık. Çünkü puan kaybeden taraf bizdik. Bu maçta hiçbir zaman beraberlik için oynamadık. Ama bizim emeğimize yazık oldu diye düşünüyorum.
NET PENALTIMIZ VERİLMEDİ
Hakem bariz bir penaltıyı vermedi. Niye vermedi onu da bilemiyorum. O pozisyonda ayağıma bir darbe vardı. Eğer ben kendimi yere atmışsam ve hakem ona inanıyorsa niye sarı kart vermedi o zaman. Bünyamin Gezer hocayı seviyorum. Ama geçmişe bakıldığında Trabzonspor maçında penaltı verilmedi, Denizlispor maçında protesto için alkışlayan oyuncuyu ikinci sarı karttan atmadı ve penaltımızı vermedi. Bu maçta yine penaltımızı vermedi. Penaltı vermesi için daha kaç tane aynı pozisyondan olması gerekir ki. Bu hatalarda nedense hep de bizim takımımıza denk geliyor. Ama maç bitti ve çok üzgünüz. Yapacak başka bir şey yok.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri