3 puan bize yakışır

Konyaspor, bugün Kardemir Karabükspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Ligin iki yeni takımının mücadelesi saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Antalya’dan Kuddusi Müftüoğlu yönetecek
Konyaspor, ligde 6. sınavını, bugün içi sahada Karabükspor karşısında verecek.. Atatürk stadındaki maç saat 15.30’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Maçta, Antalya bölgesi hakemlerinden Kuddusi Müftüoğlu düdük çalacak. Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını Serdar Akçer ve Süleyman Özay yaparken, maçın dördüncü hakemi Ömer Faruk Ocak.

Lig’de, ilk 5 hafta da 5 puanla 12. sırada yer alan Konyaspor’da, ligin sürpriz takımlarından Karabükspor ile oynanacak maçın hazırlıkları galibiyet parolasıyla yapıldı. Takımda İbrahim ege dışında eksik yok. Moral iyi.. 3 sarı kartı bulunan İvan, kart görmemesi halinde teknik adamlar tarafından uyarıldı. Bu futbolcu, Karabükspor maçında da kart görmesi halinde bir hafta sonraki Ankaragücü maçında takımdaki yerini alamayacak.   

Konyaspor'da, Karabükspor maçının taktik çalışması önceki gün yapıldı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tedavi için Konya dışında bulunan Murat Tosun katılmazken, İbrahim Ege takımdan ayrı olarak çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 3 grupta oynanan 5'e 2 pas çalışması ile devam etti. Teknik direktör Doğan tam sahada yapılan taktik çalışmada oyuncuları yapacakları hareketler ve pozisyonlar konusunda sık sık uyardı.

Kartallar, dün de ter atarak Tatlıcak tesislerinde maç saatini beklemeye başladı.. Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen değişik bir kadro ile çıkacak. Teknik direktör Ziya Doğan’ın, son haftalarda orta alanda görülen sıkıntılar nedeniyle bu mevkide Klein ve Burak’a görev vermeleri bekleniyor. Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Gökhan- Hakan, Kere, Erdinç, Abbas- Klein- Burak, Adnan, Peter- İvan, Tazemata..

Taraftarlar, Perşembe günü biletx gişelerinden satışa çıkartılan karşılaşmanın biletlerini bugün de stad gişelerinden alabilecekler.. Futbolseverler maçı; eski yeşil tribünden 15 TL, Yeni yeşil tribünden 15 TL, Kale arkası tribünlerden 7,5 TL, Maraton tribününden 15 TL, kapalı tribünden ise 50 TL ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım tribünü bilet ücretleri de 15 TL olarak açıklandı. 

SÜPER LİGDE İLK RANDEVU

Konyaspor, kendisi gibi 2009-2010 sezonunda Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kardemir D.Ç.Karabükspor ile ilk kez Süper Lig'de karşılaşacak. 2009-2010 sezonunda Bank Asya 1.Lig'de mücadele veren iki takım arasında Konya'da oynanan maçı temsilcimiz 1-0 kazanırken, deplasmanda rakibine 4-1'lik skorla kaybetmişti. İki takım bu sezon iki kez hazırlık maçında karşı karşıya gelirken, Kızılcahamam'daki maçı 1-0 Karabükspor kazanmış, Ankara'da oynanan karşılaşma ise golsüz sona ermişti.

YÖNETİM GALİBİYETE İNANIYOR

Bugün oynanacak Karabükspor maçına çok büyük önem verdiklerini söyleyen Konyasporlu yöneticiler, şartlar ne olursa olsun bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söylediler. Konyaspor’un çıkış yapması için mutlaka bir galibiyete ihtiyacı olduğunu bildiren yöneticiler, “Lig’deki 6. maçımızdan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Özellikle de iç sahada puan kaybetme gibi bir düşüncemiz asla yok. Taraftarlarımızın da vereceği destekle Karabükspor maçını kazanıp, önümüzdeki haftalara daha güvenli bir şekilde gireceğiz. Dolayısıyla da bu maça iyi hazırlandık ve tek düşüncemiz galibiyet. Galibiyetin dışında bir sonuç bizi kesinlikle tatmin etmez.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri