3. Lige bir adım kaldı

Grubunu şampiyon tamamlayan Sarayönü Belediyespor 3. Lige bir maç kadar yakın. Yeşil-siyahlı ekip güçlü il takımları arasından sıyrılıp şampiyonluğa ulaştığı grubun ardından Play-Off’da da Kırıkkale ili ile eşleşti

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Sarayönü Belediyespor haftalar öncesinden garantilediği şampiyonluğunu grubun son maçında evinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’u  5-1 gibi farklı bir skorla yenerek  taçlandırdı.

HAYALLER GERÇEK OLMAYA ÇOK YAKIN

Bölgesel Amatör Ligde 6. sezonunu geçiren Sarayönü Belediyespor hayalini kurduğu 3. Lige bir maç kadar yakın.  Yeşil-siyahlı ekip Bölgesel Amatör Lig 6. Grup şampiyonu Türk Metal Kırıkkalespor ile Play-Off maçında karşı karşıya gelecek. Sarayönü Belediyespor  tarafsız sahada oynanacak bu müsabakada galip geldiği takdirde adını yıllardır hayalini kurduğu 3. Lige yazdıracak. Karşılaşma 24 Nisan Pazar günü Afyon  Yeni Şehir Stadyumunda oynanacak ve  saat 15.00’da başlayacak.  

 

YENİLİRSE BİR ŞANSI DAHA OLACAK

Sarayönü Belediyespor Kırıkkalespor maçından yenilgi ile ayrıldığı takdirde Afjet Afyonspor-Halide Edip Adıvarspor  maçının yenileni ile bir maç daha oynayacak. Yeşil-siyahlı ekip bu maçı kazandığı takdirde adını 3. Lige yazdıracak aksi takdirde ise Bölgesel Amatör Ligde kalmaya devam edecek.

RAKİPLERİ İL TAKIMLARI

Konya’nın küçük bir ilçesi olmasına rağmen büyük yatırımlarla ligde mücadele eden il takımları arasından sıyrılarak şampiyon olan Sarayönü Belediyespor final maçlarını da il takımları ile oynayacak.  Profesyonel liglerde takımı olmayan Kırıkkalespor  yeşil-siyahlı ekibin  Play-Off’ta ki rakibi olan başka bir il takımı.   

HERKES BU İŞE İNANDI

Hedeflerinin  Sarayönü Belediyespor’u 3. Lige çıkarmak olduğunu belirten Kulüp Başkanı Nafiz Solak, "İkinci yarıya her ne kadar istediğimiz gibi başlayamasak da şu anda istediğimiz, inandığımız, hedeflediğimiz noktadayız.  Play-Off maçını da kazanarak 3. Lige yükselmek istiyoruz” dedi.   

Başarıya ulaşmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını dile getiren Nafiz Solak, “Sezon başında bir araya gelen geniş çaplı yönetimimiz özveriyle çalışıyor. Futbolcu grubumuz ve antrenörlerimiz de hedefe kilitlenmiş durumda Hedefe ulaşmak için inanmak gerek. Bizde hedefe varacağımıza yürekten inanıyoruz. Bugün yüreklerini ortaya koyan futbolcularımızı, taraftarlarımızı ve sıcak-soğuk demeden bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Gördük ki taraftarı ile yönetimi ile teknik ekibi ve futbolcuları ile herkes bu işe inanmış. Başarmak için çalışmaya büyük bir titizlikle devam edeceğiz'' dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri