3.dönem başlıyor

Bank Asyada şampiyonluk mücadelesi verecek olan Konyasporun 3, etap hazırlıkları bugün başlıyor. Yeşil-beyazlılar, 3. etap hazırlıklarında Kayseri Erciyes, Boluspor Çanakkale Dardenel ile karşılaşacaklar

Konyaspor’da, lig hazırlıklarının 3. dönemi bugün Kızılcahamam’da başlayacak. Konya’da toplanan ve biri haftalık antrenmanın ardından Kızılcahamam Patalya otelde kampa giren yeşil-beyazlı ekipte, ikinci dönem çalışmalarının ardından verilen iki günlük izin sona erdi. Kartallar, bugün Kızılcahamam Patalya otelde öğle saatlerinden itibaren toplanarak üçüncü döneme hazırlıklarına saat 18.00’de yapılacak yenileme antrenmanıyla start verecekler.

Konyaspor yönetim kurulundan yapılan açıklamaya göre, üçüncü döneme hazırlıkları 7 Ağustos akşamına kadar sürecek. Ardından, TSYD kupası turnuvasının programına göre futbolculara iki gün izin verilecek ve hazırlıklara daha sonra 22 Ağustos’ta başlayacak lige kadar Konya’da devam edecek. Bu arada, Konyaspor ile birlikte Adanaspor, Mersin İdmanyurdu ve Hacettepe’nin katılacağı 4’lü TSYD kupası futbol turnuvası, İddaa’nın kulüplere ödediği paranın yüzde 10’a düşürülmesi nedeniyle iptal edildi. Ancak, Pazar günü İstanbul’da başkanlarına katılmasıyla yapılacak toplantıda olumlu karar çıkması halinde turnuva tekrar gündeme gelebilecek.  
Konyaspor, 7 Ağustos’a kadar sürecek üçüncü dönem kamp çalışmalarında günde yine çift antrenman yapacak ve 3 Ağustos’tan başlayarak 7 Ağustos’a kadar 3 hazırlık maçı daha oynayacak. Yeşil-beyazlılar, programa göre; 3 Ağustos Pazartesi günü Kayseri Erciyesspor, 5 Ağustos Çarşamba günü Boluspor ve 7 Ağustos Cuma günü de Patalya cup turnuvasında Çanakkale Dardanelspor ile karşı karşıya gelecekler, Üç maçta saat 15.00’de başlayacak.
Konyaspor’da, kadro son 3 futbolcunun daha ayrılmasıyla 23’e indirildi. Geçtiğimiz hafta sonunda Fatih Egedik, Fatih Özer, Daniel Akthyamov ve PAF Takımından Ahmet İçöz, Feyyaz Belen, Selim Ay’ın takımımızla ilişiği kesilirken, ikinci dönem kampının ardından da Zafer Demir ve Beykoz’dan transfer edilen Samet Yüksel ile de yollar ayrıldı.. Konyaspor yönetim kurulunun aldığı kararla dün de Konyalı futbolcu Kazım Kılıç kadrodan çıkartıldı ve kendisinden kulüp bulması istendi. Konyaspor yönetim kurulunca yapılan açıklamada, Kazım’a geride kalan süre içerisinde verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, bundan sonraki spor ve özel yaşantısında başarı dilendi.
Konyaspor’da transfer çalışmaları da sürdürülmekte. Sol kanat için transferi gündeme gelen ve kendisiyle prensipte anlaşma sağlanan futbolcunun durumu bugün netleşecek. Adı sır gibi saklanan futbolcuyla muhtemelen bugün sözleşme imzalanacak ve kendisi Kızılcahamam kampına katılacak. 
Öte yandan, hocanın isteği doğrultusunda bir kaleci ve biri orta saha oyuncusu transferiyle ilgili çalışmalarında devam ettiği bildirildi. Bu konuda bazı futbolcularla görüşmeler yapıldığı ve hafta içerisinde anlaşma sağlanarak kampa katılmalarının sağlanacağı açıklandı. Ayrıca, forvete ise ekstra bir futbolcu transfer edileceği öğrenildi.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri