3 Ayrı Olaya Karışan 15 Yaşındaki Kapkaçcı Yakalandı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde 3 ayrı yağma ve gasp olaylarına karışan 15 yaşındaki C.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.Yamanlar Mahallesi'nde gerçekleşen ilk olayda, S.B. isimli bayanın yolda yürüdüğü sırada yanına yaklaşan kimliği...

İzmir’in Bayraklı ilçesinde 3 ayrı yağma ve gasp olaylarına karışan 15 yaşındaki C.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yamanlar Mahallesi'nde gerçekleşen ilk olayda, S.B. isimli bayanın yolda yürüdüğü sırada yanına yaklaşan kimliği belirsiz şahıs çantasını alarak kaçtı. G.A. isimli bayan da evine girmek üzereyken bir çocuk tarafından kapkaça uğradı. Son olayda ise 14 yaşındaki T.K.’nın boğazına bıçak dayanarak cep telefonu gasp edildi. T.K.'nın annesi ve diğer iki bayan Yamanlar Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şikayetçi oldu. Olaylarla ilgili soruşturma başlatan ekipler, eşkal üzerine yoğunlaşarak zanlıyı yakalamak için harekete geçti. Yapılan araştırmalarda zanlının 15 yaşındaki C.Ç. olduğunu tespit eden ekipler operasyon düzenledi. Gözaltına alınan C.Ç. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri