28 yıllık hasret dindi

Spor faaliyetlerinde 28 yıldan bu yana başarıya hasret kalan Cemal Bardakçı İlköğretim Okulu, Beden Eğitimi öğretmeni Fevzi Erçin ile büyük bir başarıya imza atarak atletizmde Konya ikinci oldu

Okullararası puanlı atletizm minik ve yıldız yarışları 23-24 Mart tarihlerinde yapıldı. Yarışlarda il 2.si olan Cemal Bardakçı İlköğretim Okulu bu sevinci ayrı bir coşkuyla yaşıyor. Okul aile birliği ve okul idaresi geçtiğimiz günlerde okullarına dereceyi getiren başarılı sporcularını ödüllendirdi. Cemal Bardakçı İlköğretim Okulunda düzenlenen mini bir törenle dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Gerçekleştirilen törene  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Zübeyr Yavuz, Mehmet Altıntop, Mithat Yılmaz, Okul Müdürü Nureddin Sarı Altın, beden eğitimi öğretmeni Fevzi Ergin  Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Kara, okul öğretmenleri dereceye giren sporcular, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende konuşan Cemal Bardakçı İlköğretim Okulu Müdürü Nureddin Sarı, alınan başarının kendileri için çok büyük bir gurur kaynağı olduğunu 1983’yılından buyana özlenen başarıyı tekrar yakaladıklarını ifade etti. Sarı: “ Cemal Bardakçı İlköğretim Okulu’nun 1983’ten buyana hiçbir başarısı yoktu. Ancak çocuklarımız aldıkları bu derece ile okullarının bundan sonra tüm madalyalara talip olduğunu gösterdi. Başarılı yavrularımızın gözlerinden öpüyorum. Bu başarıda en büyük katkı sahibi olan  beden eğitimi öğretmeniz sayın Fevzi Ergin’i tebrik ediyorum. Ayrıca bizlere destek veren öğrenci velilerimize ve Okul Aile Birliği Başkanımız Hatice Kara hanımefendiye de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra okul olarak her alanda başarılı olmak için çalışacağız. Okulların asli görevleri öğrencilerini eğitmek ve bununla birlikte sosyalleştirmektir. Eğitimciler olarak biz de bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çaba harcıyoruz. Tekrar mutluluğumu ifade ederek emeği geçenlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

 

Beden eğitimi öğretmeni  Fevzi Ergin ise çok zor şartlar altında ve imkansızlıklarla rağmen böyle bir başarı aldıklarını ve bundan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Ergin, “ Öğrenci sayısı diğer okullara nazaran az olan okulumuzda puanlı atletizm yarışlarında İl ikincisi olduk. Bu başarıya ulaşmak için Konya’nın isim yapmış büyük okulları ile yarıştık. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen sporcularımızın azmi ve çalışkanlığı ile bu başarıyı elde ettik. Hepsini tek tek kutluyorum. Bu yolda bizden desteğini hiç esirgemeyen okul müdürümüz sayın Nureddin Sarıaltın hocamıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere araç konusunda destek olan Büyükşehir Belediyespor Kulübüne de teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. Fevzi Ergin, yarışlarda dereceye giren sporcuların 12-13 Mayıs tarihlerinde Adana’da yapılacak olan Okullar Türkiye Şampiyonasında Konya’yı temsil edeceğini söyledi.  Ergin ayrıca başarılı sporcu Mustafa Özkan’ın uzun atlamada minikler Konya rekorunu kırdığını ifade etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri