28 Ağustos için istişare toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Teşkilatı, “Konya Mitingi İstişare Toplantısı”nda bir araya geldi. Bizim Ora Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Ağustos Cumartesi günü Konya’da yapa
 Programa, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi’nin yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Kabakçı, Ali Öztürk, Harun Tüfekçi ve partililer katıldı.
Program, iftar öncesinde teşkilat mensuplarının katıldığı toplantı ile başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Başbakanımız 28 Ağustos’ta geliyor. Çok güzel bir tarih. Referanduma yakın bir gün olması ve saat 16.00’da yapılması, Başbakanımızın Konya’ya gösterdiği önemin kanıtı” dedi.
Akyürek’in ardından söz alan Milletvekili Ali Öztürk de, muhalefete yüklenerek, “Devlet Bahçeli diyor ki eğer paket geçerse İmralı’daki Öcalan serbest kalacak ve AK Parti’ye ve başbakana yardım edecek. Ben de Bahçeli’ye şu cevabı veriyorum; Sayın Bahçeli! Öyle bir şey kesinlikle söz konusu bile değil. Ama eğer Öcalan serbest kalırsa ilk önce senin elini öpmeye gelecek” dedi. Muhalefetin birleşerek AK Parti’yi ve oylarını parçalama amacını taşıdığının altını çizen Öztürk, kimsenin böyle bir amaca ulaşamayacağını ve referandumda da en yüksek oy için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Milletvekili Mustafa Kabakçı ise, referandumun öneminden bahsetti ve 28 Ağustos’taki Konya mitinginde tüm Konyalıların meydanları doldurması gerektiğine dikkat çekti.
Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkan Yardımcıları Ziya Özboyacı ve Ömer Faruk İyibildiren de, Konya mitingi hakkında yürüttükleri çalışmalar ve görevlendirmeler hakkında bilgi verdi. Toplantıda son olarak söz alan Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 28 Ağustos Cumartesi günü Konya’da yapılacak mitingin Konya için bir gurur kaynağı olacağını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’daki mitinge büyük önem verdiğini söyleyen Başkan Sorgun; “Bizler de çalışmalarımızı ona göre şekillendiriyoruz. Kurduğumuz komisyon gece gündüz çalışarak mitingin eksiksiz gerçekleştirilmesinin çabasında. İnşallah tüm Türkiye’nin konuşacağı güzel bir miting olacak ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan mutlu bir şekilde şehrimizden ayrılacaklardır” diye konuştu. Konuşmaların ardından program iftar yemeği ile sona erdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri