270 Milyon Tl Ciro Hedefliyor

120 bini aşkın elemanı ile 42 ülkede faaliyet yürüten Mitsubishi Electric, Türkiye’de 2015 mali senesinde 270 milyon TL ciro hedefliyor. Toplamda 37 milyar dolar satışı olan şirket, Türkiye’ye gelişini kutladı. Bu çerçevede Ortaköy Four...

120 bini aşkın elemanı ile 42 ülkede faaliyet yürüten Mitsubishi Electric, Türkiye’de 2015 mali senesinde 270 milyon TL ciro hedefliyor.

Toplamda 37 milyar dolar satışı olan şirket, Türkiye’ye gelişini kutladı. Bu çerçevede Ortaköy Four Seasons Otel’de bir açılış seremonisi tertip edildi. Seremoniye Mitsubishi Electric Türkiye’nin müşterileri, bayileri ve elemanları katıldı.

Seremonide duygularını Türkçe ifade eden Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, ağırlıklı olarak Fabrika Otomasyon Sistemleri ve İklimlendirme Sistemleri alanlarında faaliyetlerinin olduğunu dile getirdi.

Türkiye’ye güven duyduklarını vurgulayan Mitsubishi Electric Avrupa CEO’su Kei Uruma, “Türkiye ekonomisi büyüyor. Buna ek olarak Türkiye’de nüfusun büyük bir bölümünü gençler oluşturuyor ve alım güçleri tutarlı bir şekilde artıyor.” dedi.

Mitsubishi Electric Global Stratejik Planlama ve Pazarlama Grup Başkanı Katsuya Takamiya, “Şu an pek çok şirketin Türkiye’ye yatırım yapmayı tercih ettiğini görüyoruz. Biz de 2012’den bu yana var olduğumuz Türkiye’de güçlü bir kararlılıkla faaliyet yürüteceğiz.” dedi.

Mitsubishi Electric Yaşam Alanları & Dijital Medya Grubu’ndan Hideaki Nagatomo de “Japonya dışında faaliyetlerimiz yüzde 60’ı aşkın büyüdü ve Türkiye’yi de içeren EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’yı kapsayan bölge) bunun içerisinde yüzde 40’ı geçti ve önemli bir alan oldu. Türkiye’de ağırlıklı olarak İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Adana’da yer alan bayi ağımız ile hizmet veriyoruz. ‘Daha İyisi için Değişim’ olan şirket söylemimizi Türkiye’de hayata geçirmek ve müşteri odaklı hizmetler sunmak için bayi networkümüzü daha da genişletmeyi planlıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Açılış seremonisinden bir gün sonra Renaissance Polat Otel’de klima sistemleri ile ilgili bayi toplantısı yapıldı. ’Şimdi Daha Güçlüsün’ temalı toplantıya katılanlar daha sonra Etiler Sahne İstanbul’da verilen Ziynet Sali konseri ile moral buldu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri