25 TL’lik alışverişe 25 umre

Emmioğlu Giyim tarafından 2 Aralıkta başlayan ve 28 Mayıs 2010da bitecek olan kampanyaya ilgi büyük

Bir önceki dönemde 20 müşterisini umreye götüren Emmioğlu Giyim, yeni sezon umre kampanyasını erken başlattı. Buna göre 2 Aralık 2009 tarihinde başlayan 25 kişiyi umreye götürme kampanyası 28 Mayıs 2010 tarihinde sona erecek. Geçtiğimiz sezonda toptan alışverişinde dahil olduğu bu kampanyada sadece perakende alışveriş yapan müşteriler faydalanacak. Mevlana Kültür Merkezi’nde 4 Haziran’da çekilecek kura ile belirlenecek 25 kişi Nuri Doğan Turizm güvencesi ile umreye götürülecek. Emmioğlu Giyim’in Piri Mehmet Paşa Çarşısı’ndaki Merkezi ile Karaman Caddesi üzerinde bulunan şubesinden 25 TL’lik alışveriş yapan müşteriler içinden 25 kişi doldurdukları kuponları biriktirecek ve 4 Haziran 2010’da Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılacak çekilişi bekleyecek. Çekiliş sonucunda belirlenecek 25 talihli kutsal beldeye hareket edeceği güne hazırlanacak. Geçen süreçte yapılan kampanyaya oranla yeni kampanyanın hem süresinin uzun tutulduğunu hem de talihli sayısının yüksek olduğunu söyleyen Emmioğlu Giyim Satış Yöneticisi Harun Kayısı, firma olarak kalite anlayışlarından ödün vermeden hizmet etmeye devam ettiklerinin altını çizdi.

Geçen kampanyada sürenin uzun olmaması nedeniyle müşterilerin en çok taleplerinin uzun süreli kampanya olduğunu belirttiklerini söyleyen Kayısı, “Bir önceki kampanyamız süre kısıtlı olmasına rağmen büyük bir ilgi ve katılım gördü. Kampanyamız bittikten sonra müşterilerimizden süre ve talihli sayısının arttırılması noktasında talepler geldi. Biz de yönetim olarak önceki rakamın üzerine 5 kişiyi daha ekleyerek rakamı 25 yaptık. Alışveriş limiti olarak da 25 TL olarak belirledik. Böylelikle her müşterimizin bu kampanyaya katılmasını ve geri kalmamasını istiyoruz” dedi.
Müşterileri için Piri Mehmet Çarşısı’nın dışında Karaman Caddesi üzerinde de şube açtıklarını söyleyen Harun Kayısı, “Müşteri memnuniyeti bizim öncelikli hedefimiz, onun için müşterilerimize kolaylık olsun diye ilk şubemizi Karaman Caddesi üzerinde açtık. Kampanyamız şubemizden yapılacak peşin alışverişler için de geçerli olacak. Dolayısıyla o bölgede yer alan müşterilerimiz merkeze gelmeden kampanyaya katılmış olacaklar” diyerek 25 kişi içinde her bölgeden müşterilerini görmek istediklerini belirtti. Emmioğlu Giyim olarak bu kampanyanın dışında Club Card avantajlarının devam ettiğinin altını çizen Emmioğlu Giyim Satış Yöneticisi Harun Kayısı, Club Card’da biriken puanlarla müşterilerine çok ciddi hediyeler verdiklerini söyledi.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri