23 Nisan’ı İşaret Diliyle Kutladılar

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın ziyaret ettiği Genç Osman İşitme Engelliler İlk ve Orta Okulu öğrencileri işaret diliyle İstiklal Marşı okuyup, 23 Nisan’ı kutladı.Belediye Başkanı Mücahit...

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın ziyaret ettiği Genç Osman İşitme Engelliler İlk ve Orta Okulu öğrencileri işaret diliyle İstiklal Marşı okuyup, 23 Nisan’ı kutladı.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Genç Osman İşitme Engelliler İlk ve Orta Okulu’nu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yanılmaz’a Başkan Yardımcısı Sedat Karataş ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karaaslan da eşlik etti. Başkan Yanılmaz’ı çiçeklerle karşılayan işitme engelli öğrenciler, ellerinde Türk bayraklarıyla, işaret diliyle İstiklal Marşı’nı okudu. Öğrencilerinden Seher Kaya’da 23 Nisan şiirini okudu.

Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Yanılmaz, “Sizler geleceğimizsiniz. Sizler ne kadar bilgili, görgülü olur, geleceğe ne kadar iyi hazırlanırsanız, bu ülke ebediyen sağlam temeller üzerinde yürüyecektir” dedi.

Elazığ Belediyesi bünyesinde İşitme engelliler futbol takımlarının geçen yıl şampiyon olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, başarılı olmanın mücadele etmekle doğru orantılı olduğunu da kaydetti.

Hiçbir şeyin mücadeleye engel olmayacağını da vurgu yapan Başkan Yanılmaz, öğrencilerle işaret dilinde sohbet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri