2016’yı almış gibi çalışmalıyız

TFF Başkanı Özgener, UEFA Başkanı Platini’nin müdahalesiyle kaçırdığımız EURO 2016 için planlanan projelerin tamamlanması için Başbakan Erdoğan’la görüşecek.

2016 Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapma şansının bizzat UEFA Başkanı Michel Platini’nin de dahil olduğu entrikalarla kaybedilmesine karşın Futbol Federasyonu vadedilen projeleri tamamlamakta kararlı. Cenevre’de yaşanan hayâl kırıklığının ardından yaptığı açıklamada “Türkiye, her şeyiyle futbol ülkesi. Çok büyük ekonomiye sahip bir ülke. Genç nüfusa sahip bir ülke olarak her şeyiyle böyle bir turnuva yapmayı hak ediyor. Kazanamamamıza rağmen insanları buna inandırdığımızı görüyorum. Bu yolda devam etmemiz gerekir diye düşünüyorum” diyen TFF Başkanı Mehmut Özgener bu konuda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de bir görüşme yapacak.

Özgener’in “Şampiyonayı alamasak bile 2016’yı kazanmış gibi statlarımızı yapalım. Alt yapımızı hazır hale getirelim” diyeceği öğrenildi. Statların ve alt yapının hazır hale getirilmesi, Türkiye’nin ileriki yıllarda yapılacak şampiyonalara adaylığı durumunda ülkemize büyük avantaj sağlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, Türkiye’nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) ev sahipliğini kazanamamasından dolayı çok üzüldüğünü söyledi. Özgener, “Netice açıklanmadan önce söylediklerimden dolayı mutluyum. Netice bizim istediğimiz, arzuladığımız gibi olmadığı için çok üzüntülüyüm” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri