2012 Ücretsiz Bakım Günleri

2012 Ücretsiz Bakım Günlerine Konyada devam ediyor

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin dört bir yanında binlerce traktöre ücretsiz bakım yaparak çiftçilerle bire bir görüşen ve gönüllerini fetheden Erkunt Traktör, Geleneksel Bakım Günleri programı kapsamında bu kez de Konya’ya geliyor. Erkunt Traktör yetkilileri, 30 Nisan – 11 Mayıs 2012 tarihleri arasında bakım günlerine katılan çiftçilere ücretsiz bakım hizmeti sağlamanın yanı sıra çiftçileri traktör kullanımı hakkında da bilgilendirecek.

Otomotiv sektörünün öncü kuruluşu Erkunt Traktör, 2005 yılında başlatıp geleneksel hale getirdiği bakım günleri kapsamında bu kez de Konya’ya geliyor. Erkunt Traktör bölge yetkili satıcı ve servisleri işbirliğiyle 30 Nisan – 11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Erkunt 2012 Bakım Günleri’nde 754 traktöre ücretsiz bakım yapılması planlanıyor. Erkunt Satış Sonrası Hizmetler ekibi tarafından arızalı olduğu tespit edilen traktörlerin yetkili servislere yönlendirileceği etkinlik, traktör kullanıcılarını doğru kullanım ve bakımın önemi  konusunda da bilgilendirmeyi hedefliyor.

Düzenledikleri bakım günlerini çok önemsediklerini ifade eden Erkunt Traktör Satış Sonrası Hizmetler Müdür Yardımcısı Yalçın Sertel, “Erkunt Traktör’ün en önemli ilkelerinden biri  müşterisinin  memnuniyetini en üst seviyede tutabilmektir. Bu memnuniyeti sağlamak için de yıllardır fabrika, yetkili satıcı ve servislerimizle yoğun bir çalışma içindeyiz. Bakım günleri, traktörlerin tamamen kontrolden geçirilmesinin yanı sıra, fabrika-çiftçi yakınlığını sağlaması açısından da çok önemli. Geleneksel Bakım Günleri kapsamında, Türk çiftçilerine yanlarında olduğumuzu hissettirebilmeyi ve onlara her koşulda destek verdiğimizi gösterebilmeyi arzu ediyoruz. Çiftçilerimizi dinlemek, önerilerini değerlendirmek, onları yerlerinde ziyaret etmek hem bize büyük mutluluk, hem de ilham veriyor. Çünkü Bakım Günleri vesilesiyle  çiftçilerimizle birebir iletişimde bulunuyor ve onlardan gelen bütün önerileri değerlendirme fırsatı yakalıyoruz. Bakım Günlerimize bir Erkunt’u olsun ya da olmasın tüm çiftçilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Konya Geleneksel Bakım Günleri Takvimi

30 Nisan Pazartesi            Kulu
01 Mayıs Salı                    Cihanbeyli
02 Mayıs Çarşamba           Yeniceoba-Çeşmelisebil
03 Mayıs Perşembe           Kadınhanı-Ilgın
04 Mayıs Cuma                 Yunak
05 Mayıs Cumartesi          Akşehir
06 Mayıs Pazar                 Kıreli/Hüyük
07 Mayıs Pazartesi           Beyşehir- Ortakaraören/Seydişehir
08 Mayıs Salı                   Merkez/Konya
09 Mayıs Çarşamba          Çumra
10 Mayıs Perşembe          Karapınar
11 Mayıs Cuma                Ereğli


Erkunt Traktör Sanayii A.Ş. hakkında
Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu üretim tesislerinde üretilen Erkunt Traktörleri, hiçbir dünya markasının lisansına bağlı kalınmadan, Türk mühendisleri tarafından tasarlanmış ilk yerli tasarımdır. Türkiye’nin yakıt tüketimi noter huzurunda belgelenmiş,3 yıl garantili tek traktörleridir. Traktör üretimine 2004 yılı Eylül ayında başlanmış, satışlar kısa sürede Türkiye’nin büyük bir kısmına yayılmıştır. Türkiye çapında 95 yetkili satıcı, 160 satış noktası ve 301 yetkili servis ile yapılanmıştır. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi, ISG-OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Standardı Belgesi ve tüm traktör modellerine Avrupa Birliği Homologasyon Raporu almıştır.


www.erkunttraktor.com.tr

Medya İletişim; Excel İletişim Danışmanlığı, Sinem Semerci, Tel:0216 544 94 38
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri