2. Uluslararası Çanakkale Kitap Fuarı Cumartesi Günü Açılıyor

2. Uluslararası Çanakkale Kitap Fuarı, 7 Aralık 2013 Cumartesi günü açılacak. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre ve Fuar Merkezi’nde bir hafta devam edecek fuar, 10.

2. Uluslararası Çanakkale Kitap Fuarı, 7 Aralık 2013 Cumartesi günü açılacak. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre ve Fuar Merkezi’nde bir hafta devam edecek fuar, 10.00-18.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinin katıldığı fuara ulaşım için İskele Meydanı ve eski otogardan düzenli aralıklarla otobüs kalkacak.

Fuarda 2023 Ajansı, NTV Yayınları, Epsilon, Pegasus, Nemesis, 24, Can Yayınları, Caretta, TÜBİTAK, Kabalcı, Everest, Kashna, Pinus, O2, Nesin Vakfı-Düşün Yayınları, Semerkand, Akis Yayınları, Mola, Süreç Yayınları, Gökay Kitap, Yakamoz, Martı, Final Kültür Sanat, Onur, Puzel, Sofrono, Atlantis, Süleyman Kocabaş Kütüphanesi, Altınbilek, Özgür Dağıtım, Labirent, Yazılama, Esen Kitap, Bizim Kitaplar, Berikan Yayınevi, Aylak Adam, Sahaflar, Sahaf Turkuaz, Sahaf Pami, Sahaf Kırkambar, Sahaf Edebi Hayat, Sahaf Çınar, Sahaf Artemis, Sahaf Martı ve Sahaf Arşiv yayınevleri yer alacak. Çok sayıda yazarın katılacağı fuarda Cumhurbaşkanı Abdulah Gül’ün dayısı Abdullah Şatoğlu, Prof. Dr. Mehmet İsmail, Ümit Yaşar Işıkhan, Sinan Yağmur ve Can Bonomo gibi isimler kitaplarını imzalayacak, konferans verecek. Fuara katılacak yazarlar arasında Avrasya Yazarlar ve Şairler Derneği'nden Yakup Deliömeroğlu, Rumeli Aydınları ve Yazarları Birliği'nden Osman Baymak Kosova ile Afaq Fedai, Harid Fedai, Toprak Işık, Eşref Karadağ, Nursel Çetin, Halil Özçelik, Çiğdem Gündeş, Miyase Sertbarut, Süleyman Kocabaş, Bengül Dedeoğlu, Yasemin Bülbül, Mehmet Reşit Çelikler, Suat Turgut, Ümit Yaşar Işıkhan, Nermin Devrimci, Gönül Aktürk, Halil Anlı, Ayşegül Gök, Celalettin Aksu, Abbas Karakaş, Şehmuz Şahin ve Erdal Demirkıran da bulunuyor.

Ziyaret eden kitapseverler, fuar boyunca Necip Fazıl Kısakürek’in sergisini gezebilecek, konferans ve gösterileri takip etme imkanı bulacak. Fuarın onur konuğu ise Azerbaycan. Şair ve yazarlardan oluşan, Azeri edebiyatının önemli isimleri fuar boyunca kitapseverlerle birlikte olacak, söyleşi ve şiir dinletileri düzenlenecek. Fuar süresince ayrıca sergi ve çeşitli ülkelerin film gösterimleri de yer alacak. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri