2. ligde haftanın ardından

Spor Toto 2. Lig’de bu hafta oynanan maçlarda eşitlik göze çarpıyor. Ev sahibi takımları 3 karşılaşma kazanırken, deplasman takımları da 3 karşılaşmadan galip ayrılmayı başardı. Ligde 3 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’un deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kaldığı Spor Toto 2. Lig’de bu hafta eşitliklerin haftası oldu. 3 karşılaşmada ev sahibi takımlar sahadan 3 puanla ayrılırken, 3maçta ise gülen taraf deplasman  takımları oldu. 3 karşılaşmada ise taraflar puanları paylaştılar.

28. HAFTADA 19 GOL ATILDI

Ligde bu hafta oynanan 9 karşılaşmada toplamda 19 gol kaydedildi. Haftanın en gollü maçı Kartalspor ile Gaziosmanpaşa arasında oynanırken, maç 3-1 sona erdi. Ev sahibi takımların 9, deplasman takımlarının 10 gol kaydettiği haftada; ilk yarıda 8 ikinci yarılarda ise 11 gol atıldı. Gollerin atılış şekline göre ise ayakla atılan gol sayısı 16, kafayla atılan gol sayısı 2. Haftanın tek penaltı golünü ise Tokatspor’dan Emre Aktaş kaydetti.

TOPLAMDA 42 SARI, 4 KIRMIZI KART

Ligde bu hafta hakemler 46 defa kartlarına başvurdular. 42’si sarı 4 kırmızı kart olarak gösterilen haftanın kartlarında  ev sahibi takımlar 24 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü. Deplasman takımları ise 18 sarı ve 3 kırmızı kart gördüler. Kırklarelispor 2 ırmızı kart ile haftanın en çok kırmızı kart gören takımı olurken, Sarıyer ise 4 sarı kart ile en çok sarı kart gören takım oldu. Toplamda gördüğü 5 sarı kart ile Sarıyer ayrıca haftanın en çok söarı kart gören takımı oldu.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri