2. Küme’de şampiyonluk yarışı nefes kesiyor

Meram Çıtır Simit Amatör 2. Küme’de son haftalarda yaşanan şampiyonluk yarışı nefes kesiyor.

Meram Çıtır Simit Amatör 2. Küme’de son haftalarda yaşanan şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. A Grubunda Yeni Doğanhisar’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından B ve C grubunda zirvede yaşanan yarış nefes kesiyor. Şampiyonluk kovalayan ekipler arasında puan farkının az olması yarışa büyük bir heyecan katıyor.

B GRUBUNDA MASTERLER ZİRVEDE
Meram Çıtır Simit Amatör 2. Küme B Grubunda Tavsan Masterler 19 puanla  sıralamada zirvede yer alıyor. Masterlar’ı As SRC Selçuklu İdmanyurdu takımı takip ediyor. Selçuklu İdmanyurdu geride kalana haftada Tavsan Masterler’ı 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek aradaki puan farkını 2’ye indirdi. Başakspor ise deplasmanda İçeri Çumra Belediyespor’u 2-1 yenerek puanını 17 yaptı ve zirveye ortak oldu. B Grubunda 3 takımın bu zirve mücadelesi nefes kesiyor.

C GRUBUNDA 3 TAKIMIN PUANI EŞİT  
C Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren 3 takımın da puanları 18. Ars Park Sanayispor zirvede yer alırken, bu ekibi Altınekinspor ve Yeni Meramspor takımları takip ediyor. Altınekinspor da zirveye geride kalan haftada Yeni Meramspor’u 3-0 yenerek ortak oldu. Kalan 2 haftada bu 3 ekibin oynayacağı karşılaşmaların sonucu merakla bekleniyor. Şampiyon olan takım 1. Küme vizesini almış olacak.

2. LER PLAY-OFF OYNAYACAK   
Meram Çıtır Simit Amatör 2. Küme’de şampiyonlar 1. Kümeye yükselirken, grup ikincileri ise Play-Off maçları oynayacak. Gruplarını 2. Sırada tamamlayan 3 takım tek devreli lig usulüne göre oynanacak Play-Off maçlarında final grubunu lider tamamlayan takım adını 1. Kümeye yazdıran 4. Takım olacak. A Grubunda Play-Off oynayacak ekip Seyranspor olurken B ve C Grubunda 2. Takımlar henüz netlik kazanmadı.   

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri