2. Küme’de liderler değişmedi

Amatör 2. Küme Futbol Ligi’nde 3. hafta heyecanı geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı.

A Grubu’nda haftaya lider giren Ladikspor, Ortaköy Belediyespor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Puanını 7’ye çıkartan Ladik ligde liderliğini korudu. Ortaköy ise 5 puan e averajla 3. sırada yer aldı. Akşehir Gençlikspor ile 3-3 berabere kalan Yunakspor ise 5 puanla 2. sırada yer alıyor.

Lig’in 3. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve 4. haftasında oynanacak olan maçların programı ise şöyle:  Akşehir Gençlikspor 3-3 Yunakspor Ortaköy Belediyespor 0-0 Ladikspor Adsız Belediyespor 2-0 Argıthanı Yeni Belediyespor Altuntaşspor 4-2 Seyranspor. 4. hafta maçları: Adsız Belediyespor-Seyranspor Argıthanı Yeni Belediyespor-Ortaköy Belediyespor Yunakspor-Ladikspor Altuntaşspor-Akşehir Gençlikspor.
B Grubu’nda ise haftaya ikinci sırada giren Seydişehir Gücü Özdağspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 7’ye çıkartı ve ligin zirvesine yerleşti. 3. hafta lideri İhsaniye Gençlerbirliği ise Durak Ömer Akkanat Yibo’ya 1-0 mağlup olarak 6 puanda kaldı ve ikinci sıraya yerleşti. Lig’in 3. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve 4. haftasında oynanacak olan maçların programı ise şöyle: Seydişehir Gücüspor 2-0  Özdağspor Durak Ömer Akkanat Yibo1-0  İhsaniye Gençlerbirliği Huğluspor 6-1  Derbent Gençlikspor 4. hafta maçları: İhsaniye Gençlerbirliği-Seydişehir Gücüspor Derbent Gençlikspor-Özdağspor Durak Ömer Akkanat Yibo-Huğluspor
C Grubu’nda 3. hafta maçları sonunda zirve el değiştirmedi. Gölyazı Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Yeni Emirgazi Belediyespor 7 puanla liderliğini sürdürdü. Grup’ta oynanan diğer maçta ise Karkın Belediyespor ile  Konya Hilalspor 0-0 berabere kaldı. Hilalspor 4 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Lig’in 3. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve 4. haftasında oynanacak olan maçların programı ise şöyle: Karkın Belediyespor 0-0  Konya Hilalspor Yeni Emirgazi Belediyespor 2-2 Gölyazı Belediyespor Bay Konya Başakspor. 4. hafta maçları:  Konya Başakspor-Yeni Emirgazi Belediyespor Gölyazı Belediyespor-Karkın Belediyespor Bay Konya Hilalspor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri