2. Kümede ilk yarı tamamlandı

Futbol 2. Amatör Küme A B ve C gruplarında 2011-2012 sezonunun ilk devresi tamamlandı. A Grubunda Ilgınspor namaglup liderliğini sürdürüyor

Futbol 2. Amatör Küme A B ve C gruplarında 2011-2012 sezonunun ilk devresi tamamlandı. A Grubunda Ilgınspor namaglup liderliğini sürdürüyor. Ilgın ekibinin geride kalan haftada deplasmanda oynayacağı Yunakspor karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi. Grupta 2. sırada bulunan Ortaköy Belediyespor’un ise zirve takibi devam ediyor. Ortaköy ekibi geride kalan haftada grubun son sırasında yer alan Yazla Belediyespor’u 13-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Sahasında Altuntaş ile berabere kalan Seyranspor ise haftayı 1 puanla kapattı ve 2.’liği Ortaköy Belediyespor’a kaptırdı.

Grupta Yazla Belediyespor’un ise henüz puanı bulunmuyor. B Grubunda ise Seydişehir Belediyespor devreye lider olarak girdi. Seydişehir Belediyespor geride kalan haftada Tümosanspor’u 4-2 yendi ve 13 puanla zirvedeki yerini korudu. 2. sırada bulunan Yeni Emirgazi Belediyespor ise deplasmanda Ereğli Şekerspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek zirve takibini sürdürdü. Ereğli Gençlikspor ise ligden çekilen Negraspor maçını hükmen 3-0 kazanarak haftayı 6 puanla tamamladı. C Grubunda ise Havzanspor fırtınası devam ediyor. Geçtiğimiz sezon 2. kümeye düşen ve yeni sezonda 1. Kümeye tekrar yükselmek isteyen mavi-beyazlı ekip ilk haftadan beri gösterdiği performansla rakiplerini geride bırakarak hiç maç kaybetmedi.

Devrenin son maçında grubun son basamağında bulunan Gölyazı Belediyespor ile karşı karşıya gelen Havzanspor bu maçı 2-0 kazandı. Haftaya 2. sırada giren Hilalspor ise deplasmanda Yeniceoba Belediyespor’a 2-0 yenilerek 2.’liği Altınekinspor’a kaptırdı. Altınekinspor ise Karacadağ Belediyespor’u 2-1 yenerek puanını 15’e çıkarttı. 2. Küme A B ve C gruplarında 2011-2012 sezonunun ilk devresi tamamlandı. Ligin 2. devresi önümüzdeki hafta oynanacak müsabakalarla başlayacak. Gruplarını lider tamamlayan takımlar direkt 1. Kümeye yükselirken 2. sıradaki takımlar Play-Off maçları oynayacak. Play-Off oynayan 3 takım arasından 1 takım daha 1. Amatör Kümeye yükselecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri