2. Küme’de gollü hafta

2. Amatör Küme Futbol Liginde heyecan devam ediyor. C Grubu maçında Hilalspor, Gölyazıyı 2-0 mağlup ederken, A Grubunda ise Ladikspor, Akşehiri 6-2 ile geçmeyi başardı
Futbol Amatör 2. Küme C Grubu’nda 5. haftada ligin 4’er puanlı iki takımı Gölyazı Belediyespor ve Konya Hilalspor Karşı karşıya geldi. Şiddetli yağmurun altında kötü bir zeminde sahaya çıkan futbolcular zaman zaman zor anlar yaşadılar. Maçın 30. dakikasında Serkan’ın golüyle öne geçen Konya Hilalspor daha sonra 42. dakikada Ümit’in golüyle farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında ise taraflar ağır zeminin zorluğunu daha da çok hissetti. Zorlu sahada birbirlerinin dikkatli savunmalarını geçmeyi başaramayan her iki ekipte ikinci yarıda golü bulamadı ve maç 2-0 Hilal’in üstünlüğü ile sona erdi.
2. Amatör küme A Grubu’nda ise dün Ladik’te oynanan maçta Ladikspor, Akşehir Gençlikspor’u 6-3 mağlup etti. Maçın 4. dakikasında Ladik 1-0 öne geçti. 10 ve11. dakikalarda Ünal ile arka arkaya iki gol bulan Akşehir 2-1 öne geçti. 42. dakikada Ali İhsan ile eşitliği sağlayan Ladik, ikinci yarının başında Hilmi ile durumu 3-2’ye getirdi. Bu gole 50. dakikada Bahadır ile cevap veren Akşehir maçta yeniden eşitliği sağladı 3-3. Maçın 65. dakikasında Ekrem ile 4-3 öne geçen Ladik, 75. dakikada Yakup ve 88. dakikada Hüseyin ile maçı 6-3 kazanmasını bildi.

HİLALSPOR: 2 GÖLYAZI BELEDİYE: 0
SAHA: 3 No’lu
HAKMEMLER: Özer Erdinç, Fikri Öztunç, Murat Bardakçı
GÖLYAZI BELEDİYE: Sami, Enes, Erol, Abdullah, Recep, Özay, Osman, Fırat, Galip, Mustafa, Fahrettin,
KONYA HİLALSPOR: Süleyman, İsmail, Orhan, Ümit, Selahattin, Adem, Ümit Koca, Mustafa, Mehmet Ali, Serkan,
GOLLER: 30. dk Serkan, 42. dk Ümit ( Konya Hilalspor)

LADİKSPOR: 6 AKŞEHİR GENÇLİKSPOR: 3
SAHA: Ladik
HAKEMLER: Mehmet Sarıçiçek, B.Kazım Parmak, Aslıhan Boyalı
LADİKSPOR: Hasan, M.Döğen, Hasan, Selami (M.Yaşlı), M.Çoban, Ahmet (Hüseyin), Salim, Sait, Hilmi, A.İhsan, Ekrem
AKŞEHİR GENÇLİKSPOR: Mehmet, Gürkan, Anıl, Mevlüt (Erman), Necati (Mehmet), Zeki, Murat, Serkan, Hasan (Erdal), Bahadır, Ünal
GOLLER: Dk. 4 Salim, 42 A.İhsan, 48 Hilmi, 65 Ekrem, 75 Yakup, 88 Hüseyin (Ladikspor), Dk. 10, 11 Ünal, 50 Bahadır (Akşehir Gençlikspor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri