2. Küme de zorlu hafta

Amatör 2. Kümede bugün birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak

Merkezde yapılacak tek 2. Küme maçında Hakimiyetspor ile Karacadağ Belediyespor karşı karşıya gelecek. Ayrıca gençler liglerine de devam edilecek

 

Amatör 2. Küme Futbol Ligi ile U13, U16 ve U19 Futbol Ligleri’ne bugün oynanacak karşılaşmalarla devam edilecek. Birbirinden çekişmeli geçmesi beklenen 18 maçın programı şöyle. 2. Küme Hakimiyetspor-Karacadağ Belediye (Şehit Muharrem Samur Stadı), Seydişehir Belediye-Araplarspor, Yeni Emirgazi Belediye-Konya Hilalspor, Yeniceoba Belediye-Gölyazı Belediye, Altınekinspor-Negraspor, Ortaköy Belediye-Akşehir Gençlikspor, Seyranspor-Yunakspor, Altuntaşspor-Akşehir Belediye Kültür, Karapınar Esnaf-Ereğli Gençlikspor.

U 13 Ligi: Selçuklu Belediyespor-Konya Gençlerbirliği, Karabağ Gençlerbirliği-Cihanbeyli Belediyespor, Konya 1907 Spor-Tümosanspor (2 Nolu Saha), Konyaspor-Kara Kartallar Muhasebe Gençler-Ereğlispor (Cumhuriyet Sahası). U16 Ligi: Havzanspor-Yolspor (3 Nolu Saha), Torku Şekerspor-Seydişehir Gücü, Konyaspor-Ç. Çumra Belediyespor (Şehit Muharrem Samur Stadı). U19 Ligi: İçeri Çumra Belediyespor-Ereğli Şekerspor.

KONYA ENGELLİLER’İN KONUĞU SAMSUN

Ampute Futbol Süper Lig temsilcimiz Konya Engelliler Gücü, bugün erteleme maçında ligden düşmesi kesinleşen Samsun Bedensel Engellileri konuk edecek. Maçı rahat kazanacak güçte olduklarını belirten Kulüp Başkanı Alparslan Ünlü, Samsun Bedensel Engelliler, artık Süper Lig’e veda etti ama mutlaka kazanmak için sahaya çıkacaktır. Bizim istikrarlı sonuçlar aldığımızı söyleyemem, çünkü birçok maçta önemli oyuncularımız cezalıydı. Şimdi hiçbir eksiğimiz bulunmuyor ve rahatız. Samsun’u da rahat yeneceğimizi düşünüyorum. Yine de temkinli olmak gerekir. Sonuçta bu futbol ve nerede ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Rakibimizi küçümsemeden, dikkatli oynayarak kazanacak ve kar hanemize üç puan daha yazdıracağız. Daha önce de söylediğim gibi, bizim asıl büyük hedefimiz gelecek sezon olacak. Bu sezon imkansızlıklar nedeniyle durumu idare ettik. Bana göre ayakta kalmamız bile başlı başına bir başarı” dedi. Öte yandan Konya bugün sporda hareketli bir Pazar günü geçirecek. Selçuklu Belediye Sentetik Saha’da yapılacak maç 15.30’da başlayacak.

MOTODRAG HEYECANI KONYA’DA

Birinci Ayak Motodrag Yarışları bugün Konya’da yapılacak. Saraçoğlu Drag Pisti’nde gerçekleştirilecek olan ve çok sayıda motorcunun ter dökeceği yarışlar saat 10.00’da start alacak. Ayrıca Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Güreş Eğitim Merkezi Seçmeleri bugün başlayacak. Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak seçmeler önümüzdeki günlerde de devam edecek. Yıldız, Genç, Büyük ve  Master Bay -Bayan KAP Bisiklet Yol Yarışları bugün Şefikcan Caddesi’nde yapılacak.

Minik Erkekyer Basketbol Ligi’nde ise bugün 5 karşılaşma oynanacak. Maçların programı ise şöyle: 11.00 Konya İdmanyurdu−Yeni Sağlıkspor 100. Yıl Spor Salonu 12.15 Diltaşspor−DSİ Spor 100. Yıl Spor Salonu 13.30 Pemspor−Ulusoyspor 100. Yıl Spor Salonu 14.45 Konevi Gençlik−SÜSK 100. Yıl Spor Salonu 16.00 Konya Gücü−Alınterispor 100. Yıl Spor Salonu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri