2 kilo et, 1 kilo yağ ile ‘evet’ yazdı

Karataş Kasabı işletmecisi Ömer Karataş 2 kilo kuşbaşı ve 1 kilo yağla yazdığı "evet" ile   referandumda oylanacak Anayasa değişikliğine destek verdi.

Referandum süreci tüm hızıyla ilerlerken vatandaşlardan gelen evet ve hayır mesajları görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Dağa, koyuna, saç traşına yazılan mesajların ardından şimdi de vatandaş hazırladığı kuşbaşı etlerle ‘Evet’ yazdı. Anayasa Değişikliğine destek vermek için böyle bir şey yaptığını söyleyen Karataş, "Destek için elimizden gelen bu, sanatımızla ‘evet’ diyoruz" dedi.

Karataş, 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa Değişikliği Halk Oylaması'nda  sandıktan Evet oyu çıkması durumunda etlerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini portreleyeceğini söyledi. Yazının bulunduğu tepside ayrıca Cumhurbaşkanı Racep Tayyip Erdoğan'ın isminin kısaltması olan R.T.E. yazısı, AK Parti'nin amblemi ampül ve Rabia işareti de bulunuyor. Referandum yaklaşırken vatandaşlardan gelecek destek mesajlarına daha nelerin ekleneceği ise merak konusu.

ALİ İBİLEME merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (14)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri