2 haftadır ders alıyoruz

Tayfun Türkmen, “2 haftadır futbol bize çok güzel bir ders yaşatıyor.haftadır bize en önemli cümleyi tekrarlattırıyor. Son düdük çalana kadar skor ne olursa olsun, mücadele etmenin gerekliliğini” dedi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta oynadığı 2.hafta karşılaşmasında deplasmanda Fethiyespor ile 2-2 beraber  kalan Konya Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Tayfun Türkmen,alınan beraberliği değerlendirdi.Teknik direktör Tayfun Türkmen, önemli bir rakipten deplasmanda 1 puan aldıklarını belirterek, “Bu bizim için sevindirici. Maçın hikayesinde de ilk yarı güzel geçti. Hızlı hücumlarda da birkaç fırsat yakaladık diye düşünüyorum ama öne geçemedik. Gol yememiz iyiydi. Maçın çünkü başında Fethiyespor baskılı bir şekilde başlayacak, golü bulmak isteyecek. Bunların hepsini ön gördük. Oyuncularımız bu anlamda defansif anlamda sahaya aynen yansıttılar. Fakat 2. yarıda iletişim hatasından dolayı 1-0 geriye düştük. Bu tip durumlarda böyle basit golleri yediğimiz zaman kopukluk oldu. Onun neticesi skor hemen 2-0'a döndü” dedi.

‘KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI’

“2-0’ın devamında  hamlemizi yapmaya çalıştık” diyen Tayfun Türkmen, “Oyuna aldığımız arkadaşların gerçekten skorun 2-2'ye gelmesinde önemli katkısı var. Bu işi çevirebiliriz inancını oyun olarak gösterdik. 2-3 tane pozisyonumuz var. 2-0'ken bile karşı karşıya kaldık. Gole dönüştüremedik. 2-1'den sonra tam 90. dakikada bir penaltı pozisyonu var. Maalesef onu kaçırdık ama hemen sonra beraberlik golümüzü bulduk. Netice olarak sevindik. Bizim için 2-0'dan dönüşü farklı bir anlamdı. Belki de kazanabileceğimiz bir maçtı. Bunu da düşünmüyor değiliz” dedi.

‘GEÇEN HAFTADA SON DAKİKA GOLÜ YEDİK’

2 haftada 2 puan aldıklarını hatırlatan Türkmen, “2 haftada da ayrı son dakika hikayeleri oldu. Geçen hafta uzatma saniyelerinde gol yedik. 1 puana razı olduk. Bu maçta da uzatma dakikalarında kazandık, 1 puan aldık. Bizim için enteresandı. Oyuncu arkadaşlarıma şunu söyledim. 2 haftadır futbol bize çok güzel bir ders yaşatıyor. Bir tarafta üzüntü dolu bir ders oldu, bu maçta da sevindik. Ama 2 haftadır bize en önemli cümleyi tekrarlattırıyor. Son düdük çalana kadar skor ne olursa olsun, mücadele etmenin gerekliliğini, zorunluluğunu bugün bir kez daha gördük ve sevindik'' ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri