2. dönem başladı

Yeşil-beyazlılar, hazırlıkları lige kadar Kızılcahamam da sürdürecekler. Da Silva takıma katıldı. Konyadan giden kafilede 14 kişi yer aldı. Diğer futbolcular öğleden sonra Kızılcahamama gittiler.

Konyaspor’da ikinci dönem hazırlıkları dün Kızılcahamam’da başladı. Kamp 30 Temmuz’a kadar sürecek ve ardından futbolculara iki gün izin verilecek. Yeşil-beyazlılar da 3. döneme hazırlıkları da  3-15 Ağustos tarihleri arasında yine Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek. Kartallar bu dönem içerisinde bol hazırlık maçları oynayacaklar ve Konya’da da TSYD kupası turnuvasına katılacaklar. Dün öğle saatlerinde Konya’dan hareket eden kafilede antrenör Muharrem Aydın, oyuncular Zafer Demir, Kaue Da Silva, Poljac, Uğur Yanıkdemir, Kazım Kılıç, Serdar Öztürk, Daniel Akhtyamov, Recep Aydın ile birlikte genç oyuncularımız Selim, Ahmet İçöz, Nazmi, Oğuz, Feyyaz yer aldı. Diğer futbolcular ise Kızılcahamam kampına bulundukları yerlerdene katıldılar. Konyaspor’da günün ilik çalışması dün akşam saatlerinde yapıldı. Bugün ise sabah kondisyon ve öğleden sonra da top çalışması yapılacak.

RECEP:ARKADAŞLIK ÇOK İYİ
Kartal’ın genç futbolcularından Recep Aydın, Kızılcahamam’a hareketten önce yaptığı açıklamada,  son derece faydalı bir ilk etap kampı geçirdiklerini söyledi ve açıklamasını şöyle sürdürdü. “Yoğun ve yorucu bir program dahilinde çalıştık. Takımımızda arkadaşlık çok iyi. Başarılı olmak için kenetlendik. Kendi adıma süre aldığım ve takımımın değişmez oyuncusu olacağım, takımım adına da başarılı olarak Turkcell Süper Lig’e çıkacağımız bir sezon geçmesini diliyorum.”
COŞKUN:ZOR BİR GÖREV ALDIK
Takımı uğurlayan yönetim kurulu üyesi Ekrem Coşkun ise, Konyaspor’un başarılı olması adına zor ama bir o kadar da kutsal bir görev aldıklarını ifade etti. Coşkun, “Turkcell Süper Lig’e çıkmaktan başka bir düşüncemiz yok. Yönetimimiz, teknik heyetimiz ve oyuncu kadromuz bu düşüncede. Takımımız son derece faydalı geçen bir ilk etap kamp geçirdi. İkinci etap çalışmaları Kızılcahamam’da yapılacak. İki dönemlik kamplar sonunda sezona en hazır şekilde gireceğimize ve hedefimize her geçen hafta adım adım ulaşacağımıza inanıyorum. Bu konuda tüm Konya’nın desteğini bekliyoruz” diye konuştu.
KARAPINAR:HEDEFİMİZ SÜPER LİG
Yeşil-beyazlı ekibin yeni Başkanı Bahattin Karapınar ise takımı Kızılcahamam’a uğurlayarak moral verdi. Başkan Karapınar futbolculara karşı şu konuşmayı yaptı. “Takımda yer alan herkesin tek düşüncesi Konyaspor’u hak ettiği Turkcell Süper Lig’e yeniden çıkartmaktır. Bunun için göreve geldik. Bizler Yönetim Kurulu olarak üzerimize düşeni yapacağız. Sizlerinde bu konuda elinizden gelenin fazlasını ortaya koyacağınıza inanıyoruz. Her defasında tekrarladığımız gibi Bank Asya 1.Lig’de misafiriz. El birliğiyle zorlukların üstesinden geleceğiz ve sezon sonunda Turkcell Süper Lig’deki yerimizi alacağız..”
KAMP 30 TEMMUZ’DA SONA ERECEK
Yeşil-beyazlı ekibin kafilesini Kızılcahamam’a Tatlıcak tesislerinden Başkan Bahattin Karapınar, yönetim kurulu üyesi Ekrem Coşkun, genel Müdür Önder Sami Güven, tesis Müdürü Ahmet Eser, idari işler Müdürü Mustafa Çetin ve diğer personel uğurladı. 30 Temmuz’da sona erecek Kızılcahamam Patalya Otel kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor. Abdulvahit Karacabey, Atilla Özmen, Ahmet İçöz, Branimir Poljac, Daniel Akhtyamov, Eray Birnican, Erdal Kılıçaslan, Fatih Egedik, Ferdi Başoda, Feyyaz Belen, Fatih Özer, Kazım Kılıç, Kaue Da Silva, Koray İçten, Mehmet Ayaz, O.Nazmi Terzioğlu, Oğuz Özden, Ömer Gündostu, Ramazan Kahya, Recep Aydın, Recep Öztürk, Samet Yüksel, Serdar Öztürk, Selim Ay, Tayfun Türkmen, Ufukhan Bayraktar, Uğur Yanıkdemir, Zafer Demir.
Diğer taraftan, Konyaspor’da pazartesi günü yapılan olağanüstü genel kuruldan sonra başkanlığa seçilen Bahattin Karapınar ve yönetimi, bugün ilk toplantısını yapıp, görev bölümünü  gerçekleştirecek. Bugün yapılacak toplantıda Başkan yardımcılığına büyük bir ihtimalle Hilmi Kulluk’un, basın sözcülüğüne ise Güven Öten’in getirileceği öğrenildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri