2 bin 166 öğrenci Diltaşta bir araya geldi

Özel Diltaş Eğitim Kurumlarının 2 bin 166 öğrencisi ve 188 öğretmeni, Selçuklu Diltaş İlköğretim Okulunun bahçesinde dev buluşmayı gerçekleştirdi

Özel Diltaş Eğitim Kurumlarının 2 bin 166 öğrencisi ve 188 öğretmeni, Selçuklu Diltaş İlköğretim Okulunun bahçesinde dev buluşmayı gerçekleştirdi.

Selçuklu Özel Diltaş İlköğretim Okulu Müdürü Emine Çini, muhteşem buluşmanın amacını ve önemini vurguladıktan sonra kürsüye gelen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman, birlik ve bütünlüğü simgeleyen bu tablo karşısında duygularını gizleyemediğini belirterek, 1987 yılında 57 öğrenci mevcuduna sahip olan Özel Diltaş Eğitim Kurumlarının 2012 yılında 2 bin 166 öğrenci kapasitesine sahip olmanın gururunu taşıdıklarını söyledi. Ataman, konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Şu anda yaşadığımız tabloya dikkatle bakmanızı isterim. Bu muhteşem tabloyu iliklerinize kadar hissetmenizi ve hiç unutmamanızı dilerim. Sadece Konya’da değil, Türkiye’de de kendisini defalarca eğitimdeki başarıları ile kanıtlamış bir kurumun bireyleri olarak bizler ve sizler ne kadar gururlansak, ne kadar övünsek, ne kadar iftihar etsek yine de azdır. 2 bin 166 öğrencisi ve 188 öğretmeni ile Orta Anadolu’nun en büyük eğitim kurumlarından birinin adı Diltaş. Birkaç yıl içerisinde mevcut üç okuluna yenilerini ekleyecek olan Diltaş, her mezununa iş-aş temin edecek projeleri hayata geçirme azminde. Şunu asla unutmayınız, bizler çok kısa gelecekte Türkiye’nin, uzun vadede dünyanın gündeminden hiç düşmeyecek sizler gibi; ahlaklı, güvenilir, çalışkan, üretken, milli ve manevi değerlerine bağlı, devletine sahip, sorumluluğunun şuurunda öğrenciler yetiştirmeye devam eden kurum olmaya devam edeceğiz. Bu gün burada bu muhteşem buluşma, sımsıcak sevginin, azmin, gücün ve inanmanın birlikteliğidir. Diltaş’ın sevgisini daima içinizde hissedin ve hiçbir güçlük, sizi azminizden döndürmesin.”

Programın sonunda ise, hep birlikte ve coşkuyla okunan Diltaş Marşı’nın ardından, öğrenciler ellerindeki  mavi ve beyaz balonları patlayan konfetiler eşliğinde günün anısına gökyüzüne bıraktı.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri