1996 yılında kurulan dev mühendislik makine şirketi iflas etti!

Türkiye'de ekonomik krizin etkileri görülüyor. Krizin üstesinden gelemeyen firmalar iflas ediyor. 1996 yılında kurulan Mühendislik Makine şirketi iflas ettiğini açıklandı.

Koronavirüs pandemisi, Türkiye ve dünya ekonomisini kökten sarsmaya devam ediyor. Ekonomide yaşanan derin kriz, gelir gider dengesinin bozulmasıyla birlikte pek çok firma için zorlu bir mücadeleyi beraberinde getiriyor.

Bu süreçte büyük zararlar açıklayan firmalar ayakta durmakta zorlanıyor. Bazı firmalar küçülmeye giderken bazıları ise iflas etti. Bu süreçte en çok para kazanan marketler gibi gözükse de bazı marketler iflasını duyurdu. Tedarik zincirinde yaşanan aksaklıklar ve artan girdi maliyetleri marketleri de vurdu.

Kocaeli Gazetesinde yer alan habere göre Kartepe Suadiye Mahallesinde 1996 yılından beri faaliyetini sürdüren makine şirketi OMTİS iflas etti.

Kocaeli İcra Dairesi tarafından açıklanan resmi ilanda şu ifadeler yer aldı: “OMTİS MÜHENDİSLİK MAKİNA İNŞAAT ELEK. ELEKTRO. SAN. TİC. LTD. ŞTİ., 6420363310Vergi Nolu, Suadiye Mahallesi Mesudiye Caddesi AksuSitesi No 179 F Zemin 1Kartepe / KOCAELİ

Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 17/04/ 2024 tarih saat 12:09 ve 2023/300 Esas sayılı ilamı ile yukarıda bilgileri yazılı müflis OMTİS MÜHENDİSLİK MAKİNA İNŞAAT ELEK. ELEKTRO. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.’nin ( V.N. 6420363310 )iflasına karar verilmiş olup, müdürlüğümüzce müflisin tasfiye işlemlerine başlanmıştır.İİK.nun 166. maddesi gereğince ilanen tebliğ olunur

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri