1994 yılında kurulan Türk kargo firması konkordato ilan etmişti! Güzel haber geldi

Türkiye'de konkordato ilan eden firmalardan birisi olan Azim Kargo bu süreci başarılı bir şekilde tamamladığını bildirdi. Azim Kargo, haberlere konu olan konkordato sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Denizli ilinde merkez olarak 1994 yılından itibaren Türkiye genelinde faaliyet gösteren Azim Kargo taşımacılık nakliyat şirketinin 2022 yılının nisan ayında başlattığı konkordato süreci; firmanın, alacaklılarının finans kuruluşları ve piyasa alacaklılarının büyük çoğunluğuyla anlaşması sonucunda tasdik oldu.

Denizli ve ülke genelinde sektörünün öncü firmalarından Azim Kargo, 2022 yılının Nisan ayında konkordato talebinde bulunmuştu.

Azim Kargo, o tarihten bu yana faaliyetlerinde herhangi bir aksaklık yaşamadan faaliyetine mevcut müşteri portföyünün yanı sıra yeni müşteriler ekleyerek aralıksız bir şekilde devam etmektedir. Azim kargo, geçen süreç sonunda konkordatonun tasdiki kararıyla birlikte konkordato sürecini başarı ile tamamladı ve 30 yıldır olduğu gibi bugünde faaliyetini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Denizli merkez olmak üzere başta İstanbul ve 13 farklı şehirde bulunan faaliyetleri ile ticari hayatta aktif olarak yer alan Azim Kargo ortakları şu şekilde açıklama yaptı:

Azim Kargo 30 yıldır Denizli başta olmak üzere 14 farklı lokasyonda faaliyet göstermektedir. ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar karşısında firmamızı sekteye uğratmamak için güçlü bir hukuki destek ile konkordatoya başvurduk ve sürece profesyonel hukuki destek ile devam ettik. Bu süreç 18 ay sürdü. Süreç sonunda hem piyasa tedarikçi/ müşterilerimizin hem de çalıştığımız finans kuruluşlarının firmamıza olan güveni ve desteği neticesinde konkordato teklifimizin yüksek oranlarda kabul edilmesi ile konkordatomuz tasdik olmuştur. Konkordatonun ilk gününden beri desteklerini esirgemeyen; başta Azim Kargo ekibimize, yıllardır güvenle çalıştığımız ve bu süreçte de yanımızda olan tedarikçilerimize ve alacaklılarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Tam tasdikimizi gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi canla başla şehrimize ve ülkemize katma değer sağlamaya devam edeceğiz. Çok önem verdiğimiz kalitemizden, müşteri memnuniyetinden ve firmamızın güvenirliliğinden ödün vermeyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Azim Kargo faaliyet gösterdiği tüm lokasyonlarda ve daha nicelerinde faaliyet göstermek üzere çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Firmamız hayattadır, kaldığımız yerden devam ediyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri