1922 Konyaspor'un hedefi büyük

Karatay Termal 1922 Konyaspor sezona Tarsus karşısında alınan beraberlikle başladı. Yeşil-beyazlı ekibin şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan rakibi karşısındaki mücadelesi ilerisi için umut verdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta ilk hafta heyecanı tamamlandı. Sezonun ilk maçında sahasında Tarsus idman Yurdu ile karşılaşan Karatay Termal 1922 Konyaspor, güçlü rakibi ile golsüz berabere kalarak sezona 1 puanla başladı. Kadrosunda birçok önemli oyuncuyu barındıran Mersin ekibi karşısında iyi mücadele eden ve rakibinden 1 puanı koparmayı başaran yeşil-beyazlı ekip, gelecek adına umut verdi. Teknik direktör Hakan Ünal da sezona puanla başlamanın önemine vurgu yaparak, öğrencilerin' iyi mücadelelerinden ötürü kutladı. Yavru Kartal, sezonun ikinci haftasında 12 Ekim Pazar günü deplasmanda Isparta Emre ile karşılaşacak. Pilot takım, bir günlük iznin ardından dün Saraçoğlu Tesisleri'nde teknik direktör Hakan Ünal idaresinde yapılan antrenmanla hazırlıklarına başladı.

SONUNA KADAR MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ

Tarsus İdmanyurdu maçında alınan puandan ve mücadeleden memnun olduğunu söyleyen Hakan Ünal yaş ortalaması 21,8 olan takımlarıyla sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade etti. Ünal: “ Tarsus ekibi maliyetli bir takım oluşturarak şampiyonluk hedefi ile yola çıkmış bir takım. Tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Bizim takımımız ise 21.8 yaş ortalaması ile genç, agresif, koşan ve mücadele etmeye gayret gösteren bir ekip. Rakibimiz karşısında iyi bir mücadele örneği sergiledik. 3 tane net pozisyonumuz var. 65-70. dakikaya kadar oyuna ortaktık ancak daha sonra Tarsus ekibi oyunda üstün bir görüntü verdi. Burada yaptığımız değişikliklerde genç oyuncularımızın biraz tecrübesiz oluşu maç eksiği oluşu topu ileriye taşımamızda biraz sıkıntı oluşturdu. Ancak savunma anlamında iyi iş çıkardılar. Rakip doldur boşalt ile gelmeye çalıştı ancak oyuncularım pozisyon bulmalarına izin vermedi. Her maç zor olacak. Biz de her maç koşacağız savaşacağız ve mücadele edeceğiz. İnşallah sezon sonunda iyi bir yerde olacak ve Konyaspor’umuza pırıl pırıl oyuncular vermiş olacağız” diye konuştu

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri