1922 Konyaspor’dan hakem Yakup Bakır’a sert tepki

TFF 3. Lig 1. Grup 9.hafta maçında evinde 52 Orduspor’a 3-1 mağlup olan 1922 Konyaspor, maçın Samsun bölgesi hakemi Yakup Bakır'a tepki geldi.

1922 Konyaspor, TFF 3. Lig 1. Grup 9'uncu hafta maçında evinde 52 Orduspor’a 3-1 mağlup oldu.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanan ve ilk yarısı 2-1 Orduspor’un üstünlüğü ile sona eren mücadele 1922 Konyaspor’un tek golü 39. dakikada Seyit Mehmet Söğüt’ten gelirken konuk 52 Orduspor’un gollerini 7.dakikada Samet Cantürk, 21. dakikada Sefa Durmuş ve 49. dakikada Batuhan Er kaydetti.

Bu sonuçla ligdeki 5. mağlubiyetini alan 1922 Konyaspor haftayı 10 puanla 10. sırada kapattı Puanını 16’ya çıkaran konuk 52 Orduspor ise 3. sıraya yükseldi.

TFF 3. Lig 1. Grup 9'uncu hafta maçında evinde 52 Orduspor’a 3-1 mağlup olan 1922 Konyaspor, maçın Samsun bölgesi hakemi Yakup Bakır'a tepki geldi.

Yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“1922 Konyaspor Kulübü olarak Türk futboluna yeni oyuncular ve teknik direktörler kazandırmak için canhıraş mücadele ediyoruz. Çoğunluğu genç oyunculardan kurulu olan mütevazi kadromuzla Türk futboluna yeni bir soluk katmaya çalışırken, adeta soluğumuzu kesmeye çalışıyorlar. Sezon başından beri hakem hatalarından dert yanıyoruz. Neredeyse her maç bir hakem faciasına kurban gidiyoruz. Pilot takım olmamız ve taraftar desteğinden de yoksun olmamızdan dolayı, hakemlerin takdir haklarını, sürekli rakip takımdan yana kullanması bizlerin artık fazlası ile canımızı acıtıyor. Artık yeter; Adalet istiyoruz. Son oynanan karşılaşmamızda kalecimizin bir müdahalesi olmamasına rağmen bir ‘ah’ sesiyle Samsun bölgesi hakemi 52 Orduspor lehine penaltı kararı verdi. Yine aynı hakem 2-1 gerideyken gol aradığımız dakikalarda rakip oyuncunun bariz açık eline değen topu görmeyerek Türk hakem camiası adına rezil bir karara imza attı. Türk futbolu için bugün kara ve utanç günüydü. Kimse artık bu çocuklar üzerinden planlar yapmasın! Dayanacak gücümüz kalmadı. Sesimizin duyulmasını ve çalınan emeklerimizin görülmesini istiyoruz. Biz bu tiyatro da, rol almak istemiyoruz. Biliniz ki; La Fontaine’den masallar anlatmıyoruz. Eğer bu düzen böyle devam edecekse; biz bu sisteme hayır diyoruz Buradan son kez TFF Yönetim Kurulu’na sesleniyoruz; Artık yeter, adalet istiyoruz.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri