1922 Konyaspor'da Kömürspor mesaisi sürüyor

Karatay Termal 1922 Konyaspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup 16.haftasında 5 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Karatay Termal 1922 Konyaspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup 16.haftasında 5 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçiren yeşil-beyazlı ekip haftayı 17 puanla 12. sırada tamamladı.

TFF’den yapılan açıklamada: “ TFF Yönetim Kurulu’nun 01.09.2021 tarih ve 101 Sayılı toplantısında alınan karara istinaden, GMG Kastamonuspor ile müsabakası olan KARATAY TERMAL 1922 KONYASPOR takımı haftayı maç yapmaksızın BAY olarak geçecektir.” ifadelerine yer verildi.

Karatay Termal 1922 Konyaspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup 16.haftasında 5 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Devriş Deniz ve yardımcı antrenörler yönetiminde Saraçoğlu Tesisleri’ndeki antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Çabukluk hareketleriyle devam eden antrenman topla dayanıklılık çalışması ve çift kale oyun ile tamamladı.

RAKİP KÜME DÜŞME POTASINDA

Karatay Termal 1922 Konyaspor’un hafta sonu konuk olacağı Zonguldak Kömürspor ligde zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Bucaspor’a 2-0 yenilerek 14 puanda kaldı ve 16. sırada yer aldı. Zorlu karşılaşma öncesinde Yavru Kartal ise 17 puanla 12. sırada tamamladı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri