1922 Konyaspor’da gözler Şanlıurfa maçına döndü

TFF 2. Lig Beyaz Grupta orta sıralarda yer alan Karatay Termal 1922 Konyaspor'da gözler ligin 11. haftasında iç sahada oynanacak Sanlıurfaspor maçına çevrildi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta orta sıralarda yer alan Karatay Termal 1922 Konyaspor'da gözler ligin 11. haftasında iç sahada oynanacak Sanlıurfaspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip, bir günlük iznin ardından Salı günü öğleden sonra yaptığı antrenmanla 6 Kasım Cumartesi günü oynanacak zorlu maçın mesaisine başladı. Saraçoğlu Tesisleri'nde teknik direktör Devriş Deniz idaresinde yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

RAKİBİ İLE ARASINDA 3 PUANLIK FARK BULUNUYOR

Geçtiğimiz hafta Bursa deplasmanında Karacabey Belediyespor karşısında farklı yenilgi alan Yavru Kartal, ligde 12 puanla 10. sırada yer alıyor. Küme düşme hattı ile arasında 3 zirve ile ise 4 puanlık bir fark bulunan pilot takım, şampiyonluk mücadelesi veren güçlü rakibi Şanlıurfaspor karşısında kazanarak play-off bandına yaklaşmak ve rahatlamak istiyor. Yavru Kartal’ın rakibi Şanlıurfaspor 15 puan ile lig sıralamasında 3. basamakta yer alıyor. 1922 Konyaspor rakibini yendiği takdirde üst sıralara tırmanma adına büyük bir avantaj sağlamış olacak

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri