1922 Konyaspor Buğra Çolak ile sözleşme imzaladı

Yeni sezonda 3. Lig 1. grupta mücadele edecek 1922 Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Yeni sezonda 3. Lig 1. grupta mücadele edecek 1922 Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.  Yavru Kartal son olarak Konyaspor Akademi futbolcusu Buğra Çolak ile sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada: “ 1922 Konyaspor’umuz, Konyaspor Futbol Akademisi oyuncularından 2003 doğumlu forvet Buğra Çolak ile sözleşme imzaladı. Kulüp binamızda gerçekleşen imza törenine Başkanımız Muhammet Zahir Renklibay katıldı.” ifadeleri kullanıldı 

YAVRU KARTAL AFYON’DA KAMP YAPACAK 

Bu sezon TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek 1922 Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlılar Selçuklu Belediyesi Futbol Sahasında yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti. Teknik Direktör Çağdaş Çankaya ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Teknik taktiğe dayalı çalışma ile devam eden antrenman çift kale oyun ile tamamlandı.

1922 Konyaspor’da kamp programı da belli oldu. Yeşil-beyazlılar ilk etap çalışmalarını tamamladıktan sonra 3 Ağustos’ta Afyon’da kamp girecek. Temsilcimiz kampta 3-4 hazırlık maçı oynamayı planlıyor.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri