18 yıldır kayıp evlatlarını arıyorlar

Askerden geldikten 40 gün sonra abileriyle birlikte pazarcılık için gittikleri Alanya'dan kaybolan Kamil Durmuş'tan tam 18 yıldır haber alamayan ailesi yıllardır gözlerini kapıdan ayırmıyor.

Konya'da oturan 6 çocuk sahibi, Hacer ve Abdullah Durmuş çifti 1998 yılında kayıplara karışan oğulları Kamil Durmuş'tan yıllardır haber alamıyor. Üzüntülerinden yataklara düşen Durmuş çifti oğullarının ölü ve diri bir an önce bulunmasını istiyor. Aslen Hadim Yukarı Mennek köyünden olan ancak yıllardır Konya'da Doğu Hadimi Mahallesinde ikamet eden Durmuş ailesi 1998 yılında bir anda ortadan kaybolan oğulları Kamil Durmuş'tan yıllardır haber alamamanın acısını yaşıyor. Hacer ve Abdullah Durmuş çifti 1976 doğumlu olan oğulları Kamil Durmuş'un kaybolmasına bir anlam veremediklerini ifade ederken oğullarının bulunması için çalmadık kapı bırakmadıklarını söyledi.

ANTALYA'DA ORTADAN KAYBOLDU

Oğlu Kamil Durmuş'un 1996 yılında 76/3 Tertip olarak gittiği İstanbul Tuzla'da vatani görevini yaptığını ifade eden acılı anne Hacer Durmuş, "Oğlum iki yıllık askerlik görevinin ardından Konya'ya geldi. O yıllarda diğer oğullarım pazarlarda züccaciye satıyordu. Kamil askerden geldikten 40 sonra ağabeyleri Mehmet Ali ve Durmuş ile birlikte Antalya'ya pazara gittiler. Oğlumun birisi Antalya'da pazarda tezgah kurarken Kamil ile diğer ağabeyi ise Alanya'da iki ayrı pazar yerinde tezgah açmışlar. Akşam olup pazar bitince diğer iki oğlum Kamil'in tezgah açtığı pazara gelmiş. Ancak oğlum ortada yokmuş. Akşama kadar kazandığı parayı yanındaki pazarcı arkadaşına bırakmış ve gitmiş. Diğer oğullarım belki Konya'ya dönmüştür diyerek aramamış ama bulunamayınca kaybolduğunu anladık" dedi.Konya polisinin daha önce kayıp birçok insanı bulduğunu da hatırlatan ağabey Mehmet Ali Durmuş, "Bizlere de bu ekip yardım etsin. Kardeşimi ölü veya diri bulsun. Allah rızası için bulsunlar. Artık ne annemin, ne babamın ne bizlerin dayanacak gücü kalmadı. Bizlere ulaşmak isteyenler annesine ait 0 545 642 55 20 ve kendisinin 0 535 522 98 40 numaralı telefonu arayabilirler" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri