18 Yaşındaki Genç, Evinin Banyosunda Ölü Bulundu

Kütahya’da 18 yaşındaki genç, evinin banyosunda ölü olarak bulundu. Baba Hikmet Girgin, kendisine ait çay evinde çalışan oğlu Kadir Girgin sabah işe gitmeyince durumdan şüphelendi. Komşularına Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan evlerine...

Kütahya’da 18 yaşındaki genç, evinin banyosunda ölü olarak bulundu.

Baba Hikmet Girgin, kendisine ait çay evinde çalışan oğlu Kadir Girgin sabah işe gitmeyince durumdan şüphelendi. Komşularına Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan evlerine gidip bakmalarını istedi. Daire kapısının açık olduğunu gören komşuları, durumu önce baba Hikmet Girgin’e daha sonra da polise bildirdi.

Eve polis eşliğinde giren baba Hikmet Girgin oğlu Abdullah Kadir Girgin’i evin banyosundaki küvet içerisinde plastik bir kovanın içerisinde buldu. Seslere cevap vermeyen 18 yaşındaki gencin hareketsiz olmasından dolayı daireye sağlık ekipleri çağırıldı. 112 Acil Servis ekipleri, banyoda hareketsiz yatan Abdullah Kadir Girgin’in hayatını kaybettiğini tespit etti.

Daire ve banyoda yapılan incelemelerin ardından polis Girgin’in bonzai denilen sentetik uyuşturucu maddesini kova yaptıktan sonra yaşamını yitirmiş olabildiği ihtimali üzerinde duruyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri