18 kitap yazan isim Selçuk Üniversitesi'nde rektör yardımcısı oldu

Selçuk Üniversitesi'nde üçüncü rektör yardımcısı da belli oldu. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haldun Soydal, rektör yardımcısı olarak atandı. Soydal'ın 18 kitabı, uluslararası ve ulusal toplamda 16 makalesi bulunuyor.

Selçuk Üniversitesi'nde Prof. Dr. Ahmet Ak, Prof. Dr. Zeki Bayramoğlu'nun ardından rektör yardımcılığına Prof. Dr. Haldun Soydal atandı. 2003-2007 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde doktorasını yapan Ak, 2007 yılında üniversitede yardımcı doçent olarak göreve başladı. 5 yıl boyunca yardımcı doçentlik yapan Haldun Soydal, 2012 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde doçent oldu. Soydal, 2017 yılında ise profesör ünvanı almaya hak kazandı.

TOPLAMDA 25 BİLDİRİYE İMZA ATTI

Yeni rektör yardımcısı Prof. Dr. Haldun Soydal'ın yayımlanmış 18 kitapta imzası bulunuyor. Soydal, uluslararası ve ulusal toplamda 18 makale yazdı. Yine Prof. Dr. Soydal'ın 25 bildiriye imza attığı biliniyor. Soydal, “Potansiyel ve fiili istihdam bakımından iş gücünün nicelik ve nitelik özelliklerinin tespiti ile yapısal sorunlara dönük çözüm önerisi, Akşehir Örneği” isimli projeye ortak oldu.

FAKÜLTEDE ÇEŞİTLİ GÖREVLERDE BULUNDU

Prof. Dr. Haldun Soydal, 2007-2008 yılları arasında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde bölüm başkan yardımcılığı görevinde de bulundu. Soydal, 2015-2016 yıllarında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin Erasmus Koordinatörü olarak faaliyette bulundu. 2016 yılında fakültede yönetim kurulu üyeliği görevine getirilen Prof. Dr. Haldun Soydal, 3 yıl sonra yani 2019 senesinde fakültede bölüm başkanı oldu. Soydal, 2019 yılından bu yana da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapıyordu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri