"15 yılda ciddi kazanımlar elde ettik"

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Angı’ya Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Fatih Özboyacı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Özdemir ve Şeyda Boydak eşlik etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ve Muhasebe Sorumlusu Adem Turan da hazır bulundu. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, ziyarette yaptığı konuşmada, “Yeni bir göreve geldik. Allah memleketimize, ülkemize hizmet etmeyi nasip etsin” dedi. “15 sene önce ve sonraya baktığımızda nereden nereye geldiğimizi görüyoruz” diyen Angı, şöyle konuştu: “Özellikle özgürlük alanında ciddi kazanımlar oldu. Biz kız çocuklarımızı başörtülü okutamıyorduk. Doktorlarımız peruklarla hastanelerde rezil oluyordu. Siyaset üstü baktığımız zaman bunları, şükretmemiz gerektiğini çok iyi anlarız. Yaşımız müsait, 12 Eylül’ü, 28 Şubat‘ı hatırlıyoruz. 15 Temmuz’da hain FETÖ’nün neler yaptığını gördük. Ülkemize zarar verenler cezasız kalmayacak. Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ile bu günlere geldik.”

Metro ve ulaşım ile ilgili sorulan soruya da cevap veren Angı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Metro ile ilgili çalışmalar sürüyor. Bu bir ihtiyaç. İhaleye doğru gidiliyor. Trafik sıkışıklığı var ama toplum olarak toplu ulaşım bilincimiz eksik. Toplu ulaşımın kullanılması lazım. Avrupa’da toplu ulaşım ilinci yaygınlaşmış. Hükümetimizin yatırımları ile hızlı tren ağları örüldü. Karayollarında çok kaza oluyor. Tren, hem hızlı hem de güvenli.”  

Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak da Angı ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HÂLİD ŞEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri