15 TL’ye pardesü dönemi başladı

Merkezi İstanbulda bulunan ve yurt çapında 55 şubesi bulunan Pardesü Dünyasının 15. yılına özel olarak düzenlediği kampanya kapsamında günde 15 pardesü 15 TLden satılıyor.

Nisan ayı sonuna kadar geçerli olan ve stoklarla sınırlı devam eden kampanyaya ilginin büyük olduğunu söyleyen Pardesü ve Eşarp Dünyası Konya Mağaza Müdürü Menderes Mermer, amaçlarının müşteriye yönelik birebir reklam olduğunu belirterek, “Elimizdeki ürünlerin bir kısmını reklâm amaçlı olarak bu şekilde müşterilerimize sunuyoruz. Bu ürünler normal zamanda bu fiyata satılmayacak ürünlerdir. Yani her hangi bir kalite düşüklüğü veya işcilik düşüklüğü olan ürünler değildir. Onun için müşterilerimiz bu avantajdan faydalanıyorlar. Biz kampanyaya günde 15 pardesü diye başladık ama kimi zaman bu rakamın üzerine çıkıyor. Bizde müşterilerimizi kırmamak için stoklarımız bünyesinde bunu yapıyoruz. Aşırı bir talep yaşıyoruz. Bu bizi memnun ediyor. Nisan sonuna kadar günde 15 pardesü sadece 15 TL’ye satmaya devam edeceğiz. Çünkü Kampanyamızda yer alan ürünler stoklarla sınırlı olduğu için müşterilerimizin acele etmesi gerekiyor” dedi.

Mağazalarındaki ürünlerin kalitesinin tartışılmaz olduğunu ve her bütçeye uygun çeşitlerinin bulunduğunu da söyleyen Mermer, “Pardesü Dünyası olarak piyasadan ucuza vermemiz zaman zaman müşterilerimiz tarafından bize soruluyor. Bunun nedeni piyasada satılan pardesülerin kimi zaman bizde yarı fiyatına aldıklarından dolayıdır. Bizim ucuza satmamızdaki en büyük neden 1- üretici firma olmamız ve mağazalarımız bir nevi fabrika satış mağazası özelliği taşımasıdır, 2- mağazalarımız kirası yüksek cadde üzerinde değil, biraz daha geri planda olmasıdır. Böylelikle vereceğimiz yüksek kirayı müşterilerimize ucuz ürün olarak yansıtıyor. 3- Mağazamızın aşırı gösterişli dekordan kaçınmasıdır. Sade bir düzen ile gösterişi değil ürünlerimizi müşterimize sunuyoruz. Sonuçta bugün müşterilerimiz kaliteli veya kalitesiz ürünü ayırabilecek bilinçte olduğu için biz ürünlerimizi gösterişle değil kalitesiyle alınmasını istiyoruz. Bu nedenle dekor tasarrufumuzu da müşterilerimize yansıtıyoruz. Bizim en büyük prensibimiz müşterilerimizi mağazamızın ortağı olarak görmemizdir. Bunun için kaliteli ürünü ucuza satmak önceliğimizdir” dedi.
Mağazalarının bulunduğu yer olan Kapu Camii arkası elektrikçiler içinde daha önce bayanların geçmediğini ancak kendilerinin bulunması nedeniyle caddenin işleklik kazandığının da altını çizen Mermer, “bulunduğumuz yerin bu anlamda işleklik kazanması da bizi ayrıca mutlu ediyor” diyerek tüm vatandaşların ürün çeşitlerini yakından görmesi için mağazalarına davet etti.
İstanbul firması olan ve Türkiye genelinde 55 bayisi bulunan Pardesü Dünyası, 8 yıldır Konya’da hizmet veriyor. Mağazasını Kapu Camii’nin arka caddesine açan ve bölgesine hareketlilik kazandıran Pardesü Dünyası, bütçeye uygun seçeneklerle müşterisinin beğenisini kazanıyor. Pardesü Eşarp ve Kap üzerine çeşit zenginliğini müşterilerine sunan firma, aralıklarla düzenlediği kampanyalar ile de adını sıkça duyuruyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri