15 bin gençle büyük hareket

Konya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2012 Yılı Faaliyetleri kapsamında yürütülen projelerle 9 bin 420 genci Konya'da misafir...

Konya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2012 Yılı Faaliyetleri kapsamında yürütülen projelerle 9 bin 420 genci Konya'da misafir ederken, 4 bin 538 genci de Türkiye’nin çeşitli illerine göndererek toplam 15 bin genci projeler kapsamında yer almasını sağladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye Gençliğinin ülkesini tanıması amaçlı tüm Türkiye’de uygulanan Gençlik Çalıştayı, Gençlik Treni, Seyyah- Ulu Çınarın İzinde ve Antalya- Akseki Doğa Kampı projeleriyle Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi 9 bin 420 genci ağırlarken 4 bin 538 genci ise ülkesini tanıması için yurdun birçok iline gönderdi.
Konya;18-19 Şubat tarihleri arasında Gençlik Çalıştayında 120, 04-16 Temmuz 2012 tarihleri arasında Gençlik Treni Projesiyle 400, 26 Haziran- 2 Eylül 2012 tarihleri arasında Seyyah- Ulu Çınarın İzinde Projesiyle 4bin 880 toplam 5 bin 400 ağırlayan Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü11 Haziran- 05 Eylül tarihleri arasında Deniz- Doğa Kampları  Antalya- Akseki Doğa Kampları için Konya’da toplanan 3 bin 500 gence Konya’yı gezdirerek toplam 9 bin 420 gence Konya’nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıttı.
Diğer taraftan Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bu projeler kapsamında yer alan programlar dahilinde toplam 4 bin 538 genci yurdun birçok iline gönderdi. Yapılan bu projeler sonucunda ülkenin dört bir yanından gençler birbirlerini tanımış, kaynaşmış ve kendi yöresel değerlerini birbirlerine aktarma şansı buldu. Konya’ya gelen bütün misafirler Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından görevlendirilen personel tarafından karşılanmış ve Konya’nın tarihi ve kültürel güzellikleri tanıtıldı.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri