14. Uluslararası Antalya Piyano Festivali Kasımda Başlıyor

Dünyaca ünlü sanatçıları ve grupları buluşturan Uluslararası Antalya Piyano Festivali 08 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek.

Dünyaca ünlü sanatçıları ve grupları buluşturan Uluslararası Antalya Piyano Festivali 08 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek. Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği festivalin sanat yönetmenliğini Fazıl Say yapıyor.

Konuyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, festivale bu yıl Grammy ödüllü sanatçı Michel Camilo, Vladimir Spivakov, Aziza Mustafa Zadeh gibi önemli isimler konuk olacak. Muhiddin Dürrüoğlu tarafından bestelenen ‘Anadolu’dan Sahneler’in de dünya prömiyeri yapılacak. Festivalde ayrıca Fazıl Say’ın Water-Su isimli piyano konçertosu ve Michel Camilo’nun ‘Piyano Konçertosu No: 1’ isimli eseri de Türkiye’de ilk kez seslendirilecek. Festivalde, sahnedeki konserlerin yanı sıra halk konserleri ve öğrenciler ile sanatçıları bir araya getiren atölye çalışmaları da yer alıyor. ‘Şehirde müzik var’ sloganı ile festival, 14. yaşında da sanatseverlere müzik şöleni yaşatacak.

Antalya Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek 14. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nin biletleri 30 Eylül tarihinde yurt içi ve dışında Biletix’te satışa sunulacak. Festival biletleri Biletix gişelerinden ya da www.biletix.com adresinden alınabilecek. Festivalin bilet fiyatları balkon 35, salon 50, kombine de 275 TL’den satılacak. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri